48513
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Offline dediğim gta 5, ets 2 hileleri vs. :) Joygame tehlikeli valla illegal olan hiçbirşeye girmemek lazım teknoloji gelişiyor ve insalar artık daha bilgili oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam aynı olay başıma geldi. Türk olan domainim var birde Türk host firmasında olan bir hostum vardı. İlk başta host firmasında bilgi aldılar lakin bazı host firmaları harbi işini yapıyor bilgilerimi vermemiş hostu kapatmış silmemi istedi illegal içerikleri zaten içerikleri silmiştim .... (uzun hikaye burası :D) hostu kapattı bilgilerimi vermedi. bende başka bir yere taşıdım illegal işleri lakin benim başıma gelen daha savcılıktaydı olay mahkemeye çıkmamıştı devamında domain firmasındanda araştırıyorlardır. Ben gerekli konuyu silince takipsizlik kararı alınmıştır büyük ihtimalle. şuan hiç bir sıkıntı yok. :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Editör, Blogger Tema Yayıncısı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Yasal süreç olduğu zaman ülkemizde tüm kurumlar bilgileri vermek zorunda yabancılarda kısmen bilgileri ilgili makamlara gönderiyor ama twitter, facebook gibi çok büyük kuruluşlar süreci uzatır ilgili kurumlara da yaptırım yoluna gider sonuç öyle ya da böyle bilgiler veriliyor bilgileri vermeyecek kurum zar zor bulunur.