lostyazilim

Sitem hakkında fikir & destek

5 Mesajlar 854 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

mehmeter46 mehmeter46 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 504
  • Beğeniler 40 / 107
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaslar 1-2 ay önce bir websitesi hazirladim. Oyle can sikintisindan acmistim. Birkac ozellik ekledim ve hic bir calisma yapmadan google'a siteyi ekleyip biraktim.(bir de twitter botu yapmistim) sitem şuan günlük 1000 tekil hite 4-5bin sayfa görüntülemeye ulaştı. Siteme bir de profil sayfasi olusturup ziyaretciler icin bu profil sayfasini sitelerinde paylasabilecegi iframe kod ekledim. Bunu ekleyen site sayisi da artmis durumda.

Sitem hakkinda 3tane bilen hocalardan destek isteyecegim.

1- alan adini .tk olarak aldim.dedigim gibi oylesine actigim icin alan adini da oylesine aldim. Elimde şuan .tkli domainin .kim ve .neti mevcut sitemi simdi mi tasimaliyim sonra mi tasimaliyim tasimamali miyim?

2-iframe olarak mi sitelere ekleteyim javascript olarak mi? Seo icin hangisi iyi olur?

3-bir seo calismasi yaptirayim mi yoksa kendi kendine gelismeye devam mi?

*mobilden yazdigimdan dolayi kelimelerde hata olabilir. Sorulari cevaplarsaniz cok memnun olurum. Yol gösterici fikirlere ihtiyacim var.

wmaraci
reklam

NETEOR NETEOR neteor.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 1103
  • Beğeniler 630 / 380
  • Ticaret 14, (%100)
1) Site daha fazla büyümeden .com boşsa onu almaya bakın.
2) Hostu direk ns yöntemi ile yeni domaine yönlendirin. iframede seo yu falan unutun. :D
3) Para kazanıcam dersen sitene adsense çekersin, birde seo yaptırırsan tadından yenmez.

• Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 504
  • Beğeniler 40 / 107
  • Ticaret 1, (%100)

D3M1R adlı üyeden alıntı

2) Hostu direk ns yöntemi ile yeni domaine yönlendirin. iframede seo yu falan unutun. :D
3) Para kazanıcam dersen sitene adsense çekersin, birde seo yaptırırsan tadından yenmez.

1- com dolu o zaman direk .nete yonlendireyim siteyi

2- iframe kismi su sekilde oluyor onu anlatamadim sanirim. Ziyaretcilere profil card olusturuyorum.(twitter card,google plus gibi) bu cardi sitelerine ekliyorlar. Bunu iframe ile eklettim. O profil card kismini javascript olarak da ekletebilirim. Hangisi iyi olur diye sormustum.

3- para kazanacagindan eminim ziyaretcilerin buyuk çoğunluğu amerikadan

Ek Olarak:

D3M1R adlı üyeden alıntı

2- iframe kismi su sekilde oluyor onu anlatamadim sanirim. Ziyaretcilere profil card olusturuyorum.(twitter card,google plus gibi) bu cardi sitelerine ekliyorlar. Bunu iframe ile eklettim. O profil card kismini javascript olarak da ekletebilirim. Hangisi iyi olur diye sormustum.

NETEOR NETEOR neteor.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 1103
  • Beğeniler 630 / 380
  • Ticaret 14, (%100)

mehmeter46 adlı üyeden alıntı

Kusura bakma, 3 gündür uyumuyorum adam akıllı. Dikkatim hiç kalmadı. :D

Javascript ile ekletmeni, domain olarakta "net" almanı öneririm. Şöyle yaparsın, hostu falan domaine yönlendir, millet tk'ya girdiğinde redirect ile net'e yönlendirirsin. Bir süre sonra Google'da tk düşer, net yukarı çıkar. :)
mehmeter46

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 504
  • Beğeniler 40 / 107
  • Ticaret 1, (%100)
Inşallah bakalım. Başka önerileri olan varsa her türlü öneri ve fikre açığım

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al