Temanın dağıtımı sonlandırılmıştır.

Sebeb: İş yoğunluğum nedeniyle destek veremeyeceğimi belirtmiş olmam birilerine göre "ego" hatta dahada ötesi "narsist" bir yaklaşım olarak anlaşıldı. Bana göre emeğime hakaret olarak göreceğim bir soruya verdiğim cevabın uslubunun sert olması veya yanlış anlaşıldığım bazı yanıtlarımda bu şekilde anlaşılmama neden olmuş olabilir. Herhangi bir mesajımda aşağılayıcı veya hakaret barındıran bir dil kullanmamaya her zaman özen gösterdim ancak konunun tamamını okuduğunuzda "kişiliğim" ile ilgili varılan kanı rahatsız edici düzeyde. Birçok güzel yorum ve yapıcı eleştiri de geldi herkese teşekkür ederim.

Temayı Kullanmak: Tema çoktan paylaşım sitelerine düşmüş durumda, indirmek isteyen arkadaşlar 3. parti dağıtımlardan indirip kullanabilir (3. parti dağıtımlar genellikle zararlı kod eklenerek dağıtılır, dikkat ederek kullanmanızı tavsiye ederim. Kendi sunucumdan dağıtılmayan dosya için sorumluluk kabul etmemekteyim).

Sonuç Olarak: Konunun kilitlenmesi ve hesabımın bu platformdan süresiz uzaklaştırılmasını talep ediyorum. Tüm arkadaşlara hak veriyor ve tekrar karşılaşmamayı temenni ediyorum.

Sağlıcakla kalın, iyi günler.