Arama motorları uzun başlıkları sevmezler.İndexlemezler demiyorum indexler'ler fakat aramalarda ne kadar verimli sonuç alırsınız işte bu kısım tartışılır.Yazı Başlıklarınız en fazla 60 karakter olmalı genelde herkez 70 karakter der fakat benim tecrübelerim sonucunda ne kadar kısa ve öz başlık o kadar verimli sonuç demektir.Bununla paralel olarak Anahtar Kelime(Meta Keywords) uzunluğunu aramalarda yüksek sırada çıkabilmek için ciddi manada abartan siteler gördüm.
Anahtar Kelimelerinizin uzunluğu mutlaka 260 karakter'den az olmalıdır.Anahtar Kelime'yi Açıklama Metni (Meta Description) karıştırmayınız.Açıklama metni uzunluğu en fazla 160 karakter olmalıdır.Bu bulunan sayfanın içeriğinden bahsedildiği bölümdür.Arama motorlarının indexlemesinde en yardımcı olan hususlandandır.Wordpress bloglar'da All-in-one-seo-pack bu konuda size yardımcı olabilir.
Sitenizin içeriğiyle benzer içerikli sitelerle çapraz backlink yap. Veya uygun fiyatlarla reklam verebilirsin. Ama bahsi geçen konuyu incelersen başarılı olabilirsin.
Ne kadar çalışır, ne kadar emek harcarsan; karşılığını alırsın.