[color=#9b59b6]WORDPRESS MT MOR DÜNYA TEMASI[/color]

Merhabalar! Ben Mert Topuz.. Wordpress temalarıma bir yenisini eklerken temayı sizlere sunmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Temanın özelliklerinden az çok aşağıda bahsedeceğiz.. Umarım temayı beğenir ve bloglarınızda kullanırsınız.. İşinize yararsa ne mutlu bana :)















[color=#9b59b6]Teşekkürler[/color]

İsmail Bayram: Wordpress için tema kodlama eğitim videolarından yararlanmıştım. Videolarda dağıttığı bazı kodları bu temada da kullandım. Kendisine teşekkürlerimi sunarım.

Ömer Kaan Ak: Temada hata var diye saatlerimi harcadım. Sorunun wordpress'in kendisine olduğunu çözmemde bana yardımcı oldu. Kendisine çok teşekkür ederim.

[color=#9b59b6]Not[/color]

Bu temanın tüm çizim ve kodlaması tamamıyla bana (Mert Topuz) aittir. Temayı web sitelerinizde kullanabilir, üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz. Güle güle kullanın :)

[color=#9b59b6]Güncelleme[/color]

Temaya beklediğim ilgiyi görürsem güncellemeler getirerek mobil versiyonlar içinde temayı düzenlemeyi planlıyorum..

[color=#9b59b6]Kurulum[/color]

Temayı wordpress sitenize kurmak için \wordpress\wp-content\themes dizinine rar içerisinden çıkan MT Mor Dunya klasörünü kopyalayın. Daha sonra web sitenize giriş yapın ve Wordpress Admin Paneli › Görünüm › Temalar bölümünden MT Mor Dünya temasının üzerine gelin ve Etkinleştir butonuna tıklayın. Temayı seçtikten sonra Wordpress Admin Panelinizin menü elemanlarına MT Mor Dünya adında yeni bir menü daha eklenecektir. Tema ayarlarını o kısımdan yapabilirsiniz.



[color=#9b59b6]Rar Şifresi[/color]

merttpz