Proje Adı : Karadiyar
Adres : www.karadiyar.com
Türü : Text-Based Game
Dil : Türkçe
Tanıtım Videosu :



Logo :



Okuyunuz ;
Karadiyar tek başıma geliştirdiğim bir oyundur.
Yazılımından tasarımına,tanıtım videosundan hikayesine herşeyini büyük bir emek harcayarak yarattım.Yine oyunumu tek başıma geliştirmeye devam ediyorum.Fakat bu noktada desteğe ihtiyacım var.

Türk yapımı ve Türkçe projelere ve genç girişimcilere önem veren üstadlarımdan yardım talep ediyorum.

Neden destek talep ediyorum

  1. Günlük tekil hitlerim 300 civarında gezmekte ve bu oyunun daha iyisini hakettiğini düşünüyorum.

  2. Öğrenci harçlığıyla projemi devam ettirmekte zorluk çekiyorum.



Karadiyar'a nasıl destek olabilirim?

  1. Aşağıdaki tanıtım resimlerimizi veya tanıtım videomuzu sitenizde yayınlayabilirsiniz.

  2. Blog yazarıysanız oyun tanıtımını içeren bir yazı yazabilirsiniz.

  3. PayPal üzerinden sunucu ve diğer tüm masraflara az da olsa destek olabilirsiniz.

  4. En önemlisi oyunumu oynayabilirsiniz.



PayPal Adresim : information {at} karadiyar.com

Tanıtım Metni :
Karadiyar çoklu oyuncu desteği olan yazı tabanlı bir rol yapma (RPG) oyunudur. Benzeri oyunların aksine oyuncular sadece arena dövüşlerinde birbirlerini hedef alabilirler. Asıl amaç Annamor'un ordularının karşısında durabilmek. Fakat oyuncular sadece savaşmakla değil, üretimle, eğlence etkinlikleriyle ve özel görevlerle meşgul olmaktadır. Bu uzun ve zorlu yolculukta Amroth,Galathil ve diğer kahramanlar size eşlik etmektedir.

Hikaye :
Yıllardır cücelerin, elflerin ve insanların bir arada huzur içinde yaşadıkları bu diyarlar artık kararıyor.Bu karanlık düşman eski ittifakları tekrar birlikte olmaya zorluyor.Doğudan gelen dumanlar yavaş yavaş tüm dünyayı kaplıyor.Salderan'da başlayan saldırılar şuan Nildor'a kadar dayandı.Annamor ve acımasız kölelerinin saldırıları gün geçtikçe daha yıkıcı oluyor.Askerlerimizin gözlerindeki cesaret artık yerini korkuya ve endişeye bırakıyor.Esthe krallığının en genç varisleri tahtlarına oturdular.Amroth Sinraen ordularının başında,İmhan ise TaşEv yani kolcu ordularının başında savaştan savaşa koşuyor.Güneyde Zearon muhafızlarıyla sınırları koruyor.Oğlu Quel ise Nildor'da kolcu ordularına katılıyor.Tüm bu soylu krallar sınırlarımızı korumak için çabalarken Annamor ve kuklası Znabi kasabalarımızı tek tek ateşe veriyor.Sınır halkının çoğu Sinraen'e çekildi.Himayemiz altında bulunan yerler bile hayalet şehirlere döndü.Yükselen karanlık dumanlar elflerin hünerlerini köreltiyor,mevzilerini kısaltıyor.

Bu şekilde devam edecek ittifaklar savaşının lehimize biteceğine kimse inanmıyor.Bazı bilgeler ordulara güç katacak dragonları ehlileştirmek için şimdiden yola çıktılar.Kılıç kalkan seslerinin Poynaz Köyünden bile duyulduğu bugünlerde birliklerimizin sayılarını büyütmeliyiz.Fakat bu sefer niteliksiz askerler bizi galibiyete götüremez.Sadece tecrübeli ve güçlü askerler bizi galibiyete götürebilir.

Annamor kendi himayesini altına girmek istemeyen bu 3 bağımsız krallığı yoketmek için orkları,goblinleri ve trolleri tarafına çekiyor.Çok yakında tüm gücüyle ilk olarak sınırlarımıza saldıracak.Daha sonrada kuzey-batıya doğru ilerleyerek insanlığın son sarayı Sinraen'i vuracak.Tahta ve tüm kraliyet yetkilerine sahip olacak.Geriye kalan elfler ve cüceler ya onun tüm tekliflerini kabul edecek ya da sıranın kendilerine gelmesini bekleyecek.

Son savaş artık bu topraklar üzerinde yaşanıyor.Umutların son bulduğu bu diyarda nice savaşçılar toprak oldu.Orduya katıl ya kahraman ol ya da toprak...

Tanıtım Grafikleri :