Merhaba arkadaşlarım,

10 yıla yakın genel muhasebe sorumlusu olarak genellikle büyük firmalarda çalıştım. Yaklaşık 6 ay önce işimden istifa edip KPSS A 'ya hazırlanıp girdim. Bugün yarın sonuçlar açıklanacak. Alacağım puanla iyi ya da kötü bir yere kapak atabileceğimi sanmıyorum. Muhasebe işinden de epey soğudum. Bugün haberlere baktım ki "64 tane vergi kanunu değişiyor" yazısını görünce soğukluğum daha da arttı.

Domain ticareti yaptım. Blog ve forum tecrübem oldu. Bir dönem Html, Css derken Php öğrenmeye giriştim. Sonunu getiremedim çünkü ışık tutan olmayınca bir noktadan sonra ileriye gidilmiyor, malesef. Aktif sitelerimden çok az kazanıyorum. Web üzerinden para kazanmak istiyorum. Öyle çok paralar da değil. Asgari ücretin altında bile olabilir. Şuan aktif web sitelerimin reklam geliri, giderini karşılamıyor.

Elimde kazanç sağlamayı düşündüğüm birkaç domain var. İlan sitesi olarak buca.net 'i açmıştım fakat işlerimden dolayı ilgisiz kaldı.
Bu ay androiduygulamalar.com 'a forum kurdum. Kararsızlık kadar kötü birşey yok. Sizce hangisini ilerletmek için çalışayım?