lostyazilim
tr.link

Indirme sitesi için hangi script daha iyi olur

13 Mesajlar 1.832 Okunma
lstbozum
tr.link

NihadAbdullayev NihadAbdullayev NihadAbdullayev.com Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Girişimci
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad N** A**
  • Mesajlar 48
  • Beğeniler 8 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Güzel bir domain aldım ve program, oyun, film, dizi gibi şeyler için indirme sitesi yapmak istiyorum. Bunun için wordpress mi kurmalıyım, herhangi bir forum scripti mi (forum scriptiyse hangisini önerirsiniz mybb, phpbb ve s.) yoksa herhangi bir ücretsiz script mi. Şu an aklımda olan forum tarzı ama tam karar veremedim.
Ayrıca hangisi SEO açısından daha iyi? Forum tarzı kurupta indirme linkleri için üyelik istersem bunun eksisi ve artısı ne olur?

NihadAbdullayev.com
wmaraci
reklam

bitirimci bitirimci WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1170
  • Beğeniler 216 / 214
  • Ticaret 0, (%0)
Tavsiyem wordpress kullanmanızdır neden derseniz olaki ilerleyen zamanda özel tema yaptırmak isterseniz wordpress özel alanlar özelliği sayesinde sorunsuz aynı bilgileri yeni temaya taşıyabilirsiniz ve bilgi girişi özel alanlar sayesinde oldukça seridir.
Tema olarak da kaliteli birşey istiyorsanız

http://tr.appifythemes.com/iddpress/

muhteşem özellikli hızlı bir tema

NihadAbdullayev NihadAbdullayev NihadAbdullayev.com Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Girişimci
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad N** A**
  • Mesajlar 48
  • Beğeniler 8 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

bitirimci adlı üyeden alıntı

Tavsiyem wordpress kullanmanızdır neden derseniz olaki ilerleyen zamanda özel tema yaptırmak isterseniz wordpress özel alanlar özelliği sayesinde sorunsuz aynı bilgileri yeni temaya taşıyabilirsiniz ve bilgi girişi özel alanlar sayesinde oldukça seridir.

Hocam tema çok güzel ama şöyle bişey var ki wordpress üzerine çok fazla yorum yapmıyolar, seo tarafdan iyi olması için tek çare binlerce programı siteye yüklemek bu da büyük bütce lazım hele hele bu kadar rekabet olduğu halde. Forum sitesi kurup indirme linklerini üyelik ve yorumla gösterirsem hem yorumlara göre seo açısından, hem de üyelik için pageview ve sitede kalma süresinde daha yükselmez mi? Wordpress ben de düşündüm zaten bedava bile çok güzel temalar var yabancı sitelerde. İşte bi tek bu yüzden soru oluştu bende. Ayrıca site ingilizce ve türkçe olacak

NihadAbdullayev.com

ArdaEgridere ArdaEgridere Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 1247
  • Beğeniler 77 / 110
  • Ticaret 6, (%83)
wordpress temalarına bakabilirsin kardeşim

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1170
  • Beğeniler 216 / 214
  • Ticaret 0, (%0)

NihadAbdullayev adlı üyeden alıntı

Hocam tema çok güzel ama şöyle bişey var ki wordpress üzerine çok fazla yorum yapmıyolar, seo tarafdan iyi olması için tek çare binlerce programı siteye yüklemek bu da büyük bütce lazım hele hele bu kadar rekabet olduğu halde. Forum sitesi kurup indirme linklerini üyelik ve yorumla gösterirsem hem yorumlara göre seo açısından, hem de üyelik için pageview ve sitede kalma süresinde daha yükselmez mi? Wordpress ben de düşündüm zaten bedava bile çok güzel temalar var yabancı sitelerde. İşte bi tek bu yüzden soru oluştu bende. Ayrıca site ingilizce ve türkçe olacak

Üyeler link ekleyecek bir sene sonra linkler ölecek yenileme imkanın olmayacak ve ayrıca büyük indirme siteleri dahi programları kendi sunucusuna yüklemiyor ki bu imkansız gibi birşey ve yeni versiyonları takip etmek zor bence bu tür sitelerde en önemli konu linklerin ölmemesidir wordpresin de büyük bir nimeti var ki "kırık link bildirici" eklentisi ölen linkleri kolay bir şekilde takip edebilirsin forum biraz ekip işi gibi geliyor ama tercih sizin en önemlisi bu işte kararlıysanız girin yoksa bir iki sene sonra bırakacaksan hiç girme çünki bu tür siteler gerçekten emek istiyor sabır istiyor

KryssLuck KryssLuck Afroman Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)

bitirimci adlı üyeden alıntı

tema çok sağlam :)

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
bence datalife engine kur

• Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1170
  • Beğeniler 216 / 214
  • Ticaret 0, (%0)
Aynen yapimcisi ben degilim yapan arkadas da buralara takilan biri degil ama temasindan belliki cok yetenekli cok özelliği var sayfalar şifreli para biriktireyim sifreleri acmasini teklif edecegim bakalim destek konusunda hic sıkıntı olmadi kişisel nosunu verdi

mondschein mondschein WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek sd
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 1206
  • Beğeniler 52 / 147
  • Ticaret 5, (%100)
datalife engine :)

48513 48513 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 16.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 127
  • Beğeniler 16 / 17
  • Ticaret 1, (%0)
Forum kurabilirsin ama phpbb ve smf olmasın. mybb olsun teması göze hitap eden olursa harika olur. phpbb biraz karışık smf ise çok fazla sade

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al