lostyazilim
tr.link

Yazı yayınla dediğimde veya eklenti yüklediğimde beyaz sayfa sorunu çıkıyor?

11 Mesajlar 2.224 Okunma
acebozum
tr.link

gMMJ gMMJ WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek WebTasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar wp de soyle bır sorun var herhangı bır yazı yayınla dedıgımde veya eklentı yukledıgımde beyaz sayfa cıkıyor sorunu soyle denedım
hostdan eskı yedege dondum olmadı, phpmyadmın yedek aldım wordpress ı yenıledım sıfırdan olmadı ama sorunun kaynagını cozdum phpmyadmın 'den tek tek yedek aldım tek tek ıce aktardım problem nerede eklentı etkınlestırerek beyaz sayfa hatası verene kadar wp_postmeta yı ice aktardıktan sonra problemın asıl kaynagı beyaz sayfa sorunu karsılastım bu sorunu nasıl cozerım acil yardım lütfen....

Filmifullonlineizle.COM - http://goo.gl/LtezWu
elektronikssl
webimgo

Nefes Nefes Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 45 / 32
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam kullandığınız hosting paketi Linüx mü ?

Karakurt Karakurt www.cemkarakurt.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 45 / 109
  • Ticaret 21, (%95)
ana dizindeki error.log dosyasının içeriğini bakın. Hatalar ordadır.

kişisel blog - https://www.cemkarakurt.com.tr - HOSTING FİRMASI ÖNERİLERİM : https://goo.gl/67KMKp

Kaanep Kaanep WordPress Optimization! Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek WordPress
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** E**
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 12 / 62
  • Ticaret 0, (%0)
Configden wp-debug u aktif edip beyaz sayfadayken verdigi hata ciktisini yazabillirmisiniz ?

CMS Hizmetleri - CmsHizmetleri.com (CMS Hosting, CMS Optimizasyon Çözümleri)
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek WebTasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Sınırsız Disk Alanı
Sınırsız Aylık Trafik
Sınırsız Adet Mail Hesabı
Sınırsız Mailbox Boyutu
Sınırsız Domain Alias
Sınırsız Alt Alan Adı
Sınırsız MySQL Veritabanı
Sınırsız MySql Alanı
Zend Optimizer Desteği
IonCube Desteği
cURL Desteği
GD Grafik Kütüphanesi
PHP,HTML Desteği
Mail Yönlendirme
Zamanlanmış Görev Yönetimi
Kontrol Panelde Yazma İzni Ayarları
Spam Filtresi ve Anti-Virus Koruması
Pop3,Smtp ve Imap Desteği
Frontpage Desteği
WebMail Desteği
Otomatik Mail Cevaplama
WAP, WML ve XML Desteği
Web İstatistik Hizmeti
Şifre Korumalı Klasörler
MDB Access DB Desteği
Web Sayfası İstatistikleri
Kişisel Hata Sayfaları
Türkçe Kontrol Panel (cPanel)
Basit Kod Düzenleme Hizmeti
Telefon ve Mail Desteği
Gelişmiş Telefon Desteği
7/24 Teknik Destek

Ek Olarak:

Karakurt adlı üyeden alıntı

ana dizindeki error.log dosyasının içeriğini bakın. Hatalar ordadır.

tam olarak nerde hocam bulamadım ana dızınde

Ek Olarak:

Kaanep adlı üyeden alıntı

Configden wp-debug u aktif edip beyaz sayfadayken verdigi hata ciktisini yazabillirmisiniz ?

bu ıslem nasıl olucak hocam pek anlamadım

• Üyelik 14.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek WordPress
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** E**
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 12 / 62
  • Ticaret 0, (%0)
Wp-config.php de wp-debug var karsisinda false var true yapiniz :)
gMMJ

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek WebTasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
hemen deniyorum sonucu bıldırıcem eyw..

• Üyelik 14.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek WordPress
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** E**
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 12 / 62
  • Ticaret 0, (%0)

gMMJ adlı üyeden alıntı

hemen deniyorum sonucu bıldırıcem eyw..

Beklemekteyim

• Üyelik 05.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek WebTasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

degıstırdım wp-adminde bu cıkıyor

riority in /home/filmiful/public_html/wp-content/themes/tahamata-v4/includes/admin/Tahamata.php on line 221

Notice: Undefined index: Css - Javascript - Arka Plan Reklam in /home/filmiful/public_html/wp-content/themes/tahamata-v4/includes/admin/Tahamata.php on line 221

Notice: Undefined index: priority in /home/filmiful/public_html/wp-content/themes/tahamata-v4/includes/admin/Tahamata.php on line 221

Notice: Undefined index: Ayarları Resetle in /home/filmiful/public_html/wp-content/themes/tahamata-v4/includes/admin/Tahamata.php on line 221

Notice: Undefined index: priority in /home/filmiful/public_html/wp-content/themes/tahamata-v4/includes/admin/Tahamata.php on line 221

Notice: get_theme_data 3.4 sürümünden berikullanılmayacak! Yerine wp_get_theme() kullanın. in /home/filmiful/public_html/wp-includes/functions.php on line 3391

Notice: Undefined index: Tema Hakkında in /home/filmiful/public_html/wp-content/themes/tahamata-v4/includes/admin/Tahamata.php on line 221

Notice: Undefined index: Slider Ayarları in /home/filmiful/public_html/wp-content/themes/tahamata-v4/includes/admin/Tahamata.php on line 221

Notice: Undefined index: otomatik in /home/filmiful/public_html/wp-content/themes/tahamata-v4/includes/featuredposts/featuredposts.php on line 430

Notice: Undefined index: jquery in /home/filmiful/public_html/wp-content/themes/tahamata-v4/includes/admin/Tahamata.php on line 288

Notice: Undefined index: custom_css in /home/filmiful/public_html/wp-content/themes/tahamata-v4/includes/admin/Tahamata.php on line 305

Notice: Undefined index: custom_js in /home/filmiful/public_html/wp-content/themes/tahamata-v4/includes/admin/Tahamata.php on line 309

Notice: register_sidebar hatalı çağırıldı. "Sidebar" yan sütunu için id parametre dizisi belirtilmemiş. "sidebar-1" varsayılanlara dönülüyor. id değerlerini kendiniz "sidebar-1" olarak düzenleyip, bu mesajı gizleyebilir ve var olan yan sütun içeriğini koruyabilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen Hata ayıklama belgesine bakınız. (Bu mesaj 4.2.0 sürümünde eklendi.) in /home/filmiful/public_html/wp-includes/functions.php on line 3560

Notice: Use of undefined constant �WP_MEMORY_LIMIT� - assumed '�WP_MEMORY_LIMIT�' in /home/filmiful/public_html/wp-config.php on line 80

Notice: Use of undefined constant �256M� - assumed '�256M�' in /home/filmiful/public_html/wp-config.php on line 80

Notice: 2.0 versionundan beri has_cap çağrıldığı parametre ile geçerliliğini yitirmiş! Eklentilere ve temalara bağlı kullanıcı seviyeleri geçerliliğini yitirdi. Bunun yerine rolleri ve yetenekleri kullanın. in /home/filmiful/public_html/wp-includes/functions.php on line 3508

Notice: 2.0 versionundan beri has_cap çağrıldığı parametre ile geçerliliğini yitirmiş! Eklentilere ve temalara bağlı kullanıcı seviyeleri geçerliliğini yitirdi. Bunun yerine rolleri ve yetenekleri kullanın. in /home/filmiful/public_html/wp-includes/functions.php on line 3508

• Üyelik 14.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek WordPress
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** E**
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 12 / 62
  • Ticaret 0, (%0)

gMMJ adlı üyeden alıntı

degıstırdım wp-adminde bu cıkıyor

riority in /home/filmiful/public_html/wp-content/themes/tahamata-v4/includes/admin/Tahamata.php on line 221

Notice: Undefined index: Css - Javascript - Arka Plan Reklam in /home/filmiful/public_html/wp-content/themes/tahamata-v4/includes/admin/Tahamata.php on line 221

Notice: Undefined index: Ayarları Resetle in /home/filmiful/public_html/wp-content/themes/tahamata-v4/includes/admin/Tahamata.php on line 221

Notice: get_theme_data 3.4 sürümünden berikullanılmayacak! Yerine wp_get_theme() kullanın. in /home/filmiful/public_html/wp-includes/functions.php on line 3391

Notice: Undefined index: Tema Hakkında in /home/filmiful/public_html/wp-content/themes/tahamata-v4/includes/admin/Tahamata.php on line 221

Notice: Undefined index: Slider Ayarları in /home/filmiful/public_html/wp-content/themes/tahamata-v4/includes/admin/Tahamata.php on line 221

Notice: Undefined index: otomatik in /home/filmiful/public_html/wp-content/themes/tahamata-v4/includes/featuredposts/featuredposts.php on line 430

Notice: Undefined index: jquery in /home/filmiful/public_html/wp-content/themes/tahamata-v4/includes/admin/Tahamata.php on line 288

Notice: Undefined index: custom_css in /home/filmiful/public_html/wp-content/themes/tahamata-v4/includes/admin/Tahamata.php on line 305

Notice: Undefined index: custom_js in /home/filmiful/public_html/wp-content/themes/tahamata-v4/includes/admin/Tahamata.php on line 309

Notice: register_sidebar hatalı çağırıldı. "Sidebar" yan sütunu için id parametre dizisi belirtilmemiş. "sidebar-1" varsayılanlara dönülüyor. id değerlerini kendiniz "sidebar-1" olarak düzenleyip, bu mesajı gizleyebilir ve var olan yan sütun içeriğini koruyabilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen Hata ayıklama belgesine bakınız. (Bu mesaj 4.2.0 sürümünde eklendi.) in /home/filmiful/public_html/wp-includes/functions.php on line 3560

Notice: Use of undefined constant �WP_MEMORY_LIMIT� - assumed '�WP_MEMORY_LIMIT�' in /home/filmiful/public_html/wp-config.php on line 80

Notice: Use of undefined constant �256M� - assumed '�256M�' in /home/filmiful/public_html/wp-config.php on line 80

Inceleyin hocam, il disindayim bakamiyorum kusra bakmayin

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al