Devletin adaleti sağlayamadığı yerde halk kendi adaletini sağlar.
Devletin güvenliği sağlayamadığı yerde halk kendi güvenliğini sağlar.
Açıklamaya bu yönüyle bakın ben haklı buluyorum. Diyarbakır bombacısı olay gününe kadar istihbarat takibindeyken takipten çıkarıldığı gün miting bombalama eylemi yapmıştı, sizce yeterince şüphe uyandırıcı değil mi böyle bir tesadüfe inanmak için aşırı saf olmak gerekmez mi ?
Bu gençlerin otobüsü onlarca kez aranmış çevrilmiş kimlik kontrolü yapılmış açıklama dahi tamamı mit kontrolünde gözetiminde olurken bombalı eyleme kurban gidiyorlar ise ben de art niyet ararım devletin beni koruma niyetinin olmadığını düşünür kendi güvenliğimi sağlamaya çalışırım. Bunda yanlış olan ne var ?
Neden hiç bir akp mitingi toplantısı bu güne kadar bombalanmadı benzer durum yaşamadı bütün girişimler önceden tespit edildi önlendi de diğer görüşlerin çalışmalarında bir çok kez saldırı yaşandı ?
Bence açıklamaları haklı çıkaran onlarca olay yaşandı, devlet güvenliği sağlayamıyorsa kendileri sağlamalılar sürekli öldürülmenin bombalanmanın mantığı yok.
Ek Olarak:
Onurdan şereften insanlıktan bahsetmiştim bence oku ihtiyacın olan şeyler var.
Sadece bu değil Adab-ı Muaşeret de oku insanlarla nasıl konuşman gerektiğini de öğren
Devletin güvenliği sağlayamadığı yerde halk kendi güvenliğini sağlar.
Açıklamaya bu yönüyle bakın ben haklı buluyorum. Diyarbakır bombacısı olay gününe kadar istihbarat takibindeyken takipten çıkarıldığı gün miting bombalama eylemi yapmıştı, sizce yeterince şüphe uyandırıcı değil mi böyle bir tesadüfe inanmak için aşırı saf olmak gerekmez mi ?
Bu gençlerin otobüsü onlarca kez aranmış çevrilmiş kimlik kontrolü yapılmış açıklama dahi tamamı mit kontrolünde gözetiminde olurken bombalı eyleme kurban gidiyorlar ise ben de art niyet ararım devletin beni koruma niyetinin olmadığını düşünür kendi güvenliğimi sağlamaya çalışırım. Bunda yanlış olan ne var ?
Neden hiç bir akp mitingi toplantısı bu güne kadar bombalanmadı benzer durum yaşamadı bütün girişimler önceden tespit edildi önlendi de diğer görüşlerin çalışmalarında bir çok kez saldırı yaşandı ?
Bence açıklamaları haklı çıkaran onlarca olay yaşandı, devlet güvenliği sağlayamıyorsa kendileri sağlamalılar sürekli öldürülmenin bombalanmanın mantığı yok.
Ek Olarak:
Onurdan şereften insanlıktan bahsetmiştim bence oku ihtiyacın olan şeyler var.
Sadece bu değil Adab-ı Muaşeret de oku insanlarla nasıl konuşman gerektiğini de öğren
Konunun başından beri şereften onurdan terbiyeden bahsediyorsun ama bebek katilleri,tecavüzcüler ve bölücü sıfatlarını taşıyan terör örgütünün savunuculuğunu yapıyorsun. Tarafını seç. İnsanlıktan bahsediyorsun hatta terör sempatizanı herkes insanlıktan bahsederler, aksi bir yorumda ırkçı ve faşist derler. Bizim insanlık dediğimiz kavram ırk,din,dil ayrımı yapmaz, herkese el uzatır. Kobaniye destek verenlerin hiç birini işid tarafından Türkmenler işkence görürken veya Türkistanda çin zulmü varken sesini çıkardığını görmedim. Yardım bile demiyorum, onlar için üzüldük deseler bile yeterdi ancak bunu duyamadık.
Türkiye Cumhuriyeti terörizmi bitirmek istese ilk pkk ve pydyi bitirir. Kendi vatandaşlarını katleden örgütü katledeni değil. İki terörizmin birbirini yok etmesi ülkelerin işine gelir. İşin ilginç yanı yıllar boyu Türkiye'de masum insanları katleden bi yapılanma olan (senin tabirinle şerefli halk askerleri) kuyruğu sıkışınca , toprağını istediği faşistlerden (onların tabiriyle) Türkiyeden yardım dileniyor.
Bu patlamayı yapanların işidin yaptığı kesin değil. Belki pkk dikkat çekmek için yapmışta olabilir, çünkü o bebek katillerinin yapmayacağı şey yok. Olayı bir yapılanmaya yüklemek olmaz,olamaz. Bilir kişi teşhisi koyar o zaman kesin dille konuşuruz.
Eğer ki oradaki kişiler pkk sempatizanlığı besleyip,onları her türlü konuda destekliyorsa, kimse kusuruma bakmasında vatan hainine üzülecek kadar ahmak değilim. Ancak aksi ise Allah rahmet eylesin.