Ek Olarak:
Başarılar diliyorum hocam. Üye oluyorum :) .
Çok teşekkür ederim
Ek Olarak:
hocam isim çok iyi site açılmadı bakmak isterim :)
Merhabalar site şuanda aktif bakabilirsiniz http://wm.tc/
Ek Olarak:
Üye olmaya çalışırken patladı site :D Ne zaman açılır?
Merhabalar patlama hosting bakım olayı yüzünden kapandı patlama yok :)
Ek Olarak:
Tutar hocam bence kolay gelsin.
Çok teşekkür ederim
Ek Olarak:
tasarım olsun her şey süper gözüküyor. Ama bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Bu tarz soru sitelerinde, sorulan sorulara cevaplar hızlı gelirse eğer kullanıcı kitleniz dahada artacak ve kişi sitenizden çıkma süresi uzayacaktır. Hayırlısı olsun ..
Sorulara hızlı cevap geleceğinden eminim :) Kendim .net geliştiricisiyim 7/24 Bilgisayar başında olmam gerekıyor bu arada sistemde sürekli online olmaktayım.
Ek Olarak:
Site güzel, ben beğendim. Hoş uzman falana değilim de :) Gerçekten beğendiğimi söylemeliyim.
Yalnız hemen ve her zaman olduğu gibi gıcıklık yapmam gerekiyor ki daha da güzel olsun.
Siteye ilk girdiğimde, banner daki yazıların siyah-beyaz olmasından mütevellit, sorumu paylaş bölümünü göremedim. Boşluğun içine yazı yazmışsın, butonu kırmızı yapmışsın, sanırım hepsi de bunlar için fakat ben gene de zorlandım ilk girdiğimde. Gözümü fazla aldı yani.
Umarım anlatabilmişimdir derdimi.
Her şey gönlünce olsun kardeşim.
Yalnız hemen ve her zaman olduğu gibi gıcıklık yapmam gerekiyor ki daha da güzel olsun.
Siteye ilk girdiğimde, banner daki yazıların siyah-beyaz olmasından mütevellit, sorumu paylaş bölümünü göremedim. Boşluğun içine yazı yazmışsın, butonu kırmızı yapmışsın, sanırım hepsi de bunlar için fakat ben gene de zorlandım ilk girdiğimde. Gözümü fazla aldı yani.
Umarım anlatabilmişimdir derdimi.
Her şey gönlünce olsun kardeşim.
Fikriniz için teşekkür ediyorum. Zaten manzara resmi mevcuttu kaldırdım. Bunun sebebi insanları soru sormaya teşvik edicek kelimelerin oldugu yazı bütünlüğü resmi kullandım. Ama ilerleyen zamanlara göre uygun bir tasarım bulursak kullanırız neden olmasın :)
Ek Olarak:
Her siteyi,her tasarımı kolay kolay beğenmem ama çok iyi ve çok başarılı üye oluyorum.
Çok teşekkür ederim.
Ek Olarak:
Merhabalar sistemin uyarı vermesinin sebebini inanın bende anlamadım ama yazılım tertemiz aklınıza başka birşey gelmesin.
Ek Olarak:
Şu SEO - Ne vereyim abime o yazılar yerine şöyle sağlam bi manzaralı fotoğraf yada şehirlerin fotoğrafını bulanıklaştırıp koysanız güzel olur gibi onun dışında baya iyi tema :)
Teşekkürler tabi olabilir varsa aklınızda bir resim değiştirebiliriz. Sistem hepimizin.
Ek Olarak:
Site açılmıyor.
Site sunucusu bakıma alınmıştı. Şuanda Aktif
Ek Olarak:
Dayanamadı :D
Site sunucusu bakıma alınmıştı. Şuanda Aktif