LikeSend adlı üyeden alıntı

Ateşkes halindeyken zorla şehit verme gayretinin hesabını da TSK'ya sorun, dün bayrak indirilirken kışlasına zorla sokulan askeri bu gün neden dağda zorla çatışmaya gönderdiklerini ateşkesi ihlalle çatışma ortamı yaratma gayretine girdiklerini sorun . TSK açıklamasına baktım karşılaşma olmuş yaralı ölü yok tim çağırılmış sıcak çatışmaya girilmiş sonra başçavuş şehit düşmüş .
Algı operasyonu yapıyorlar siyasi çıkarlar için kan döküyorlar bunu nasıl göremezsiniz ?


Bunu diyen bunu da dedi:

[QUOTE=LikSend]Hep iftira iftira komplo hayali senaryo ile bir yere varılamaz.[/QUOTE]

Son paragrafta savunmaya çalıştığın liderin Selo, zamanında bunları da dedi;

Apo'nun Heykelini Dikeceğiz. Heykelini!
Onlarca günahsızın ölümüyle sonuçlanan 6-7 Ekim olaylarındaki Sokağa Çıkın Çağrısı
"Biji Serok Apo"

Neymiş pkk terör örgütüymüş de pyd bu örgütten bağımsız özgürlük savaşçılarıymış da rere rörörö. İkiyüzlülüğünüz batsın sizin. Ağzınıza aldığınız barış, kardeşlik kelimelerini bırakıp "evet, Türk devletini bu bölgede istemiyoruz. hedefimiz bağımsız kürdistan." diyebilseniz gözümde ışidin gördüğü değeri görebilirsiniz. Işid terör örgütüdür ve bunu gayet net dile getirir. PYD/PKK/YPG/YPJ/HPG ise terör örgütü olmasına rağmen sevgi pıtırcığıyız der. Amacını açıklamaktan sakınır.

PKK TERÖR ÖRGÜTÜDÜR, YPG/PYD BU ÖRGÜTÜN SURİYE KOLLARIDIR.

Sabahtan beri bir ışid katliamıdır tutturmuş gidiyor herkes. En ufak infazının dahi videosunu çekip binbir montajla allayıp pullayıp yayınlayan Işid, böylesi bir eylemi üstlenmeyip köşesine çekilecek yani? Kafa güzel, aynen devam.

Not: Etnik kökeni Çerkes olup kendini Türk hisseden bir insanım.