Responsive adlı üyeden alıntı

Bunu diyen bunu da dedi:



Son paragrafta savunmaya çalıştığın liderin Selo, zamanında bunları da dedi;

Apo'nun Heykelini Dikeceğiz. Heykelini!
Onlarca günahsızın ölümüyle sonuçlanan 6-7 Ekim olaylarındaki Sokağa Çıkın Çağrısı
"Biji Serok Apo"

Neymiş pkk terör örgütüymüş de pyd bu örgütten bağımsız özgürlük savaşçılarıymış da rere rörörö. İkiyüzlülüğünüz batsın sizin. Ağzınıza aldığınız barış, kardeşlik kelimelerini bırakıp "evet, Türk devletini bu bölgede istemiyoruz. hedefimiz bağımsız kürdistan." diyebilseniz gözümde ışidin gördüğü değeri görebilirsiniz. Işid terör örgütüdür ve bunu gayet net dile getirir. PYD/PKK/YPG/YPJ/HPG ise terör örgütü olmasına rağmen sevgi pıtırcığıyız der. Amacını açıklamaktan sakınır.

PKK TERÖR ÖRGÜTÜDÜR, YPG/PYD BU ÖRGÜTÜN SURİYE KOLLARIDIR.

Sabahtan beri bir ışid katliamıdır tutturmuş gidiyor herkes. En ufak infazının dahi videosunu çekip binbir montajla allayıp pullayıp yayınlayan Işid, böylesi bir eylemi üstlenmeyip köşesine çekilecek yani? Kafa güzel, aynen devam.

Not: Etnik kökeni Çerkes olup kendini Türk hisseden bir insanım.


Bana PYD'nin sivillere yönelik 3 terör eylemini göster, evet ben bir terör seviciyim diyeyim. Kürt=Terörist diye bir algı var. Adamlar topraklarını ailelerini savunuyor Kobani'de aynı bizim Kurtuluş Savaşı'nda yaptığımız gibi topyekün olarak. Bu onurlu bir mücadeledir, bizim mücadelemiz ne kadar onurluysa onlarınki de o kadar onurlu ve haklıdır. Şuan bir Türkiyelileşme ,demokratikleşme politikası sürdürüyor HDP. Önyargılarınızı bırakın da şu adamlara biraz kulak verin. Onlar terörist tamam mı demeden önce kendi ideolojinizin zamanında işlediği cinayetleri, katliamları hatırlayın. Barış sürecine destek olun. Ülkede kan dökülmesin. İnsan olduğunuzu hatırlayın. PKK'yı burda kimse desteklemiyor. Hiçbir terör örgütünü aklı başında olan kimse desteklemez. Ancak PKK'nın oluşumundaki nedenleri de düşünün. Bu adamları dağa çıkmaya iten nedir bunları da düşünmek gerek.

Azınlık hakları konusunda çağımızın çok gerisinde olduğumuzu anlamamız gerek. Ki bu azınlıklar ülkenizin nüfusunun beşte biri kadarsa bu ciddi bir sorundur. İnsanları ötekileştirmeden anlamaya dinlemeye çalışalım. İşte o zaman ilerleme kaydedebiliriz. Yoksa bir takım siyasi oluşumların yaptığı gibi onları görmüyoruz, onların olduğu hiçbir işte yokuz demek yanlıştır. Hiç kimseye bir faydası olmaz.