erekaone adlı üyeden alıntı
Kardeşim geleceğin wm projesini yapmışsın benden söylemesi. :D Biraz daha uğraş daha fazla ziyaretçi daha fazla soru falan kastır derim. Arşivlerin sağlam olsun. Kategorilerin ve düzenin olsun. Kişi girip wp ye gitsin mesela oradan wp temaya gitsin ya da wp kodlamaya ya da eklentiye ya da vs. gibi olayı temelden alıp kategoriler halinde düzen için de sunmak çok önemli bence. Gerekirse büyük sorunlar için resimli anlatımlar gibi kolaylıklar sağla vs. Bu şekilde site çok iyi yerlere gelir tasarım güzel ama bir kıllık da ben yapayım: En üst de site logosu çok bitişik duruyor çok tepede yani biraz aşağı indirebilirsin ve avatarı olmayan her üye için aynı ikonu kullanmak yerine farklı ikonlar kullanabilirsin yaa da o kısmı komple kaldırabilirsin.
Ben çok beğendim. Son zamanlarda gördüğüm sağlam projelerden biri umarım daha da başarılı olursun. Kolay gelsin :)
Çok teşekkür ederim güzel fikirlerinizden dolayı dikkate alacağımEk Olarak:
Teşekkür ederim inşallah :)
Ek Olarak:
turansonkaya adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Ellerinize sağlık çok güzel bir projeye benziyor domain desem harika gerçekten çok hoşuma gitti diyebilirim.
Öneri olarakta menü kısmına bir dropdown açıp bu forumda olduğu gibi "Site Analiz vb." işlemleri eklersen daha kullanışlı bir hale gelebilir.
Başarılar dilerim...
Dikkate alacağım yorum için teşekkürler :)
Ek Olarak:
Aynen öyle inşallah hakkımızda hayırlısı sağolun
Ek Olarak:
GokhanGok adlı üyeden alıntı
Proje olarak güzel fakat, benim bir sorunum olsa bu tarz site yerine forumlara sormayı tercih ederim. Düşünsenize,
http://wm.tc/ sitesine sorunumu anlatıyorum hıc abartmadan en fazla 1 saat beklemem gerek belki de cevabın gelmesi sorunumu duzeltebilmem için ki bu kadar bekleyebilecek birilerinin olduğunu zannetmıyorum. Forum sayfalarına sorunumuzu dile getirdiğimiz de en fazla 5dk ıcınde birileri bir şeyler yazıyor yardımcı olmaya calısıyor. O projenin çok iyi yerlere gelebilmesi için devamlı birilerinin o sitede kalması ve her an kontrol ediliyor olması gerek. Diğer türlü Soru sor bir kaç saat bekle vs. Zor hocam, ama proje genel olarak güzel.
forum alt yapısıda peşindne gelecek. en kısa zamanda menüde böyle birşey göreceksiniz.
Ek Olarak:
Teşekkürler
Ek Olarak:
Teşekkürler