Responsive adlı üyeden alıntı

Bunu diyen bunu da dedi:

Son paragrafta savunmaya çalıştığın liderin Selo, zamanında bunları da dedi;

Apo'nun Heykelini Dikeceğiz. Heykelini!
Onlarca günahsızın ölümüyle sonuçlanan 6-7 Ekim olaylarındaki Sokağa Çıkın Çağrısı
"Biji Serok Apo"

Neymiş pkk terör örgütüymüş de pyd bu örgütten bağımsız özgürlük savaşçılarıymış da rere rörörö. İkiyüzlülüğünüz batsın sizin. Ağzınıza aldığınız barış, kardeşlik kelimelerini bırakıp "evet, Türk devletini bu bölgede istemiyoruz. hedefimiz bağımsız kürdistan." diyebilseniz gözümde ışidin gördüğü değeri görebilirsiniz. Işid terör örgütüdür ve bunu gayet net dile getirir. PYD/PKK/YPG/YPJ/HPG ise terör örgütü olmasına rağmen sevgi pıtırcığıyız der. Amacını açıklamaktan sakınır.

PKK TERÖR ÖRGÜTÜDÜR, YPG/PYD BU ÖRGÜTÜN SURİYE KOLLARIDIR.

Sabahtan beri bir ışid katliamıdır tutturmuş gidiyor herkes. En ufak infazının dahi videosunu çekip binbir montajla allayıp pullayıp yayınlayan Işid, böylesi bir eylemi üstlenmeyip köşesine çekilecek yani? Kafa güzel, aynen devam.

Not: Etnik kökeni Çerkes olup kendini Türk hisseden bir insanım.

Saçma sapan ithamlarda bulunuyorsun. HDP'li falan değilim Kürt de değilim Kürdistan falan gibi alakasız bir isteğe neden sahip olayım. Türk devletini istemiyor olsam çeker adam gibi bir avrupa ülkesine giderim kurulacak kıçı kırık Kürdistan ne işime yarayacak dilini bile bilmediğim yaşamak isteyeceğim en son ülkelerden biri. Ben ortadoğu bataklığından uzaklaşayım devletim de politik olarak uzaklaşsın da huzur içinde yaşayalım diye bakıyorum İstanbuldan kalkıp Bitlise Diyarbakıra Hakkariye neden gideyim canım o kadar ortadoğu istese direk Suriyeye giderdim zaten ...

Benim kimseyi şu ya da bu sebeple savunduğum yok gerçek ne ise onları konuşuyorum, daha foruma üye olalı 2 gün olmuş herkesi tanıdığını bir mesajda ideolojisini etnik kökenini çözdüğünü sanıyorsun.

Çok merak ediyorsan son ticaret yaptığım SMHMEDYA ile yüzyüze görüştüm hiç kürde benziyormuymuşum alakam varmıymış bir sor bakalım . Doğruları söylemek için kürt olmaya falan gerek yok, milliyetçi duygularla yanlışları savunmanın da anlamı yok.

Etnik kökenin de beni zerre ilgilendirmiyor bu ülkenin daha iyi konumda olmasını insanlarının daha iyi yaşamasını arzuluyorsan benim halkımsın aksi bir planın düşüncen varsa öz kardeşimde olsan düşmanımsın