LikeSend adlı üyeden alıntı

İftira atıyorsunuz ve yalan söylüyorsunuz. Hiç bir konuda pkk güzellemesi de yapmadım pkk için şerefli onurlu gibi bir tabir de kullanmadım . Aponun bile kabul ettiği onlarca yüzlerce binlerce katliamı yok sayıp ya da savunacak kadar aptal insanlıktan çıkmış da değilim. Sizin hatanız pkk ile pyd yapılanmalarını bir tutup orada kendini savunan insanları da terörizmle suçlamanız. Kürt değilim ve kobani de benim milletimden insanlar da insanlık için savaşıyor destek veriyor. Burada medyanın devletin yalanlarıyla düşman gibi gösterilen Türkmenler Kürtler ırakta suriyede birlikte kader birliği yapıp bir dilim ekmeklerini paylaşıyorlar beraber omuz omuza çarpışıyorlar.

Eğer forum tartışmalarında yazdıklarımı okursanız Türkmenleri kimse dile getirmiyor diye onlarca kez sitem ettiğimi burada ki bir çok konuda yazanları iki yüzlülükle suçladığımı da görürsünüz. Yani bunu da görmemiş olmanız söylemediğim anlamına gelmez.

Bugün yaşanan saldırı bizim sivil eli silahsız vatandaşlarımıza yapıldı dolayısıyla 2 terörist örgütün çatışması diye adlandırılamaz. Reyhanlıda Kütahyada İstanbulda yapılan Işid saldırıları da mı terörist teröriste saldırılardı ? Tamamı masum insanlara yönelik terör saldırısıydı. Bunu ayrı onu ayrı görerek meşrulaştıramazsınız. Yarın İstanbulun göbeğinde bir çarşıda saldırı olmayacağının garantisi yok o insanlar için de mi terörist teröriste diyeceksiniz ? Ya da devletin işine geliyor mu diyeceksiniz ?

Vatanlarını savunan insanlar terörist olmazlar. Kürtleri sevmiyorum diyebilirsiniz Kürt oldukları için yaşananlara seviniyor da olabilirsiniz fakat hiç biri suriyede mücadele edenleri terörist yapmaz.

Ölenler arasında Trabzonlusu da vardı Çerkesi de vardı sosyalist lazlar grubu da vardı bir çok sosyalist gençlik örgütü vardı. Bunlar pkk sevicisi falan da değildi.

Işid ihtimalini başbakan da söyledi ilk bulgular bu yönde dedi böyle bir eylemi yapacak başka bir oluşum da şu an için yok.

Diyarbakır mitingi olayında da suç pkkya hdp ye atılmıştı ama yakalanan çocuğun aranması durumları takipten o gün çıkarılmış olmasıyla Mit kaynaklı bir saldırı olduğu ortaya çıktı. Hep iftira iftira komplo hayali senaryo ile bir yere varılamaz. Siyasi çıkarlar için devletin kurumları görüldüğü üzre maşa olarak kullanılıyor. Bu ateş sadece kürtleri değil hepimizi yakar

pyd nedir?
Suriye'de kurulan ve kuzeyde bağımsız bir kürt devleti kurmak için çalışan bir siyasi kuruluştur.
Amacı?
halkçı koruma birlikleri diye askeri kolu olan ve bir devletin içinde devlet kurmak isteyen "bir demokrat parti" deniliyor.
pkk nedir?
Türkiyenin doğu ve güneydoğusunda kurulan bağımsız bir kürt devleti kurmak için çalışan siyasi kuruluş,aslında yasa dışı silahlı bir örgüttür.(Partiya Karkerên Kurdistanê)
Amacı?
pkk gerilla diye askeri kolu olan devletin içinde devlet kurmak isteyen bi örgüt.

Aralarında ben hiç bi fark göremedim. İnsanları katledip, devlete sebepsiz ve asılsız suçlamalar yaparak hakkın olmayan bir şeyi istemek(toprak) ne zamandan beri hak olmuştur?
Türkler ve kürtler omuz omuza demişsiniz. Bu ülkeye kürtler kaçarken, türklerin hiç biri alınmamıştır. Nasıl bi beraberlik orasını anlamakta zorluk çektim.

Vatan savunmak , hakkın olmayan şeyleri talep ederek içerde devletten izinsiz bir yapılanmayla katliam çıkarmaksa sen haklısın.
00.00 - 08.00 mesaisinde çalışan biriyim gece çalışan 11 kişi oluyor. 10 u kürt tek türk benim , hatta 2 tanesi kürdistan diye konuşurken ben onların beyinlerinin yıkandığını gördüğüm için ve bazı şeylere akıllarının yetmediğini düşünüp tepki bile göstermedim. Bende düşmanlık veya herhangi bir garez olsa oracıkta hastanelik edene kadar döver, haklarına soruşturma başlatıp işten attırıp peşinden adliyede suç duyurusunda bulunurdum. Hayatlarını karartana kadar uğraşırdım ancak akıllarının yetmediğini düşünüp duymamazlıktan geldim. Ve bunlar hiç Türkçe konuşmuyorlar bende kürtçe öğrenip şakalaşıyorum.
Hatta iki kürt arkadaşımla birlikte denizden geldim de bu yorumu yazıyorum. Ben insanı insan olduğu için sever saygı duyarım, din ırk dil ayrımcılığı yapmam ama kör değilim eğriyi doğruyu hesaplayabilirim.

Ben zaten oradaki kişiler kesinlikle pkk sempatizanıdır demedim. Öyleyse eğer diyerek yorumladım.
Hükümeti günahım kadar sevmem ama suçlayacak hurafeler aramaya gerek yok. it iti sokakta bulur, ışid ve pkk yiyorlar birbirlerini işte bunda anlaşılmıcak bir şey yok