darkthepro adlı üyeden alıntı

dostum problemin mi var ben baştan beri bahsediyorsam mobilden bahsediyorum, sen gtx780 in mobili yani m i kaç gb olduğunu biliyor musunda konuşuyorsun yargılıyorsun geçen seferde kendini haklı çıkartmaya çalıştın bilmediğin bir oyun hakkında kulaktan dolma şeyler yada bilmediğin şeyler hala çıkıp hesabın olduğunu yada oynadığını kanıtlamadınki oynamadığın oyun hakkında çok şeyler al bilmiyorsan bi gtx780m in gb na bir bak ek olarak ben ikiye katlaması gerektiğini söylemedim daha iyi olması gerektiğini söyledim mobil işlemcide en iyi i5 koyup en kötü i7 koymakla olmaz dedim koycaksan en iyileri yada en kötüleri kıyaslarsın dedim bilmiyorsan bir araştır senin deyiminle ben 4 gb demişsem mobil olduğunu anlaman gerekirdi hani çok araştırıyorsun ya

Yahu kardeşim Allah rızası için güvendiğin bir bilene git de sana biraz öğretsin. Ben senin laptop kullandığını nereden bileyim o zaman bana GTX780M yazsaydın. Bana GTX870 yazakcaksın 8 GB diye sallayacaksın sonra mobil olduğunu söylemedin diye ben mi suçlu olacağım ? Yok öyle yağma. Sen oyunlarla beynini eritmişsin kusuruma bakma. Çık biraz temiz hava al. Oyun oynayarak hiç bir şey öğrenilmiyor. Ayrıca SLI tekonlojisi performansı fiziksel açıdan tam anlamıyla ikiye katlar. Sen daha ne yazdığını bilmiyosun git bir oku. Rica ediyorum bir daha da cevap yazma daha fazla uğraşmak istemiyorum.