Evet aynen döküman içerisinde ki linkleri tıklayarak okumaya devam ederseniz yararlı olacagına inanıyorum
Google'ın algoritma sırlarını ortaya dökecek hali yok.
Dökümanda bilinenden fazlası yok.
Bazı şeyler sır gibi saklanır ve insanlar öğrenmek için deneme yanılma yöntemlerini kullanırlar.
Profesyoneller deneme yanılma ile öğrendikleri birikimden birçok sırra ulaşırlar ve bunları meslek sırrı olarak saklarlar.
Bu yüzden herkesin kendi SEO'sunu yapabilmesi için birkaç yıl kendini geliştirmesi gerekir. Benim düşüncem en az birkaç yıl.
Yinede yararlı bir paylaşım olmuş, teşekkürler.
Yeni başlayanların ilk bunları öğrenmesi gerek.
Dökümanda bilinenden fazlası yok.
Bazı şeyler sır gibi saklanır ve insanlar öğrenmek için deneme yanılma yöntemlerini kullanırlar.
Profesyoneller deneme yanılma ile öğrendikleri birikimden birçok sırra ulaşırlar ve bunları meslek sırrı olarak saklarlar.
Bu yüzden herkesin kendi SEO'sunu yapabilmesi için birkaç yıl kendini geliştirmesi gerekir. Benim düşüncem en az birkaç yıl.
Yinede yararlı bir paylaşım olmuş, teşekkürler.
Yeni başlayanların ilk bunları öğrenmesi gerek.
hocam ben bir google mühendisinin yanına biri yaklaşınca bilgisayar ekranını kapattığını duymuştum bu döküman olaya biraz ters düştü neden birden bire kalkıp algoritmalarının sırlarını paylaşsınlar o zaman tüm dengeler alt üst olur