-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
enginlerajans adlı üyeden alıntı
Öncelikle teşekkür ederiz, kasma sorununun olduğunu ilk defa sizden duyuyorum arkadaki indirmeler vs. oyunu gerçekten sersemletebiliyor özellikle de torrent açıkken oyun çekilmez hale gelebiliyor arkaplan uygulamalarınızı kontrol edip girmenizde fayda var. Tabii bunun yanında da internet hızınız da etken olabiliyor. Yani dediğim gibi sunucuda böyle bir sıkıntı oluşturacak problem yok her şey yeteri kadar 1GB sabit hat var portda değil...
Normal agar ın kendis web sitesinde bile zaman zaman kasma oluyor ben başlamadan önce arka planda çalışsan gereksiz şeyleri kapatıyorum sistemi yeniden deniyecegim şimdi agar ın kendi sitesinde oynuyordum buradaya bakayım hemen şimdi
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Resim galeri alanını popup olarak yeni bir pencerede kulanıcıyı sayfadan diğer sayfaya atmıyacak şekilde yaparsanz guzel olur sebebi ise nick girip salon seçiyor kullanıcı galeriden resim seçicek ozaman var oldugu sayfadan düşüyor önceden yazmış oldugu nick ve seçmiş oldugu salon alanı siliniyor birde kullanıcılar için ps den yada url olarak resim yükleme ekleyebilme gibi bir işlem yapabilirseniz hoş olur şu an bendede kasma var salondan 15 civarı kişi var tahmini herşeyide kapadım sadece burada oynuyorum arka planda çalışan gereksiz seyleri kapadım iyi çalışmalar
Ek Olarak: oyunda kullandıgım nick TR [By-EmiR] dir bu nick hem burada hem agar ın kendi sitesinde sürekli kullandıgım nicktir
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Oyunda 7 kişi olmasına karşın kasma yaşanıyor çok ağır değil ama.
🔒 http://mcmyazilim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Takım modu açıldı, sunucuda ufak lag problemi olabilir zaman içerisinde düzelecektir.
Yaman
Yazıyor...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-