Merhaba,
Öncelikle, sitem budur: Şizofren Psikolog
Backlink hakkında çok şey biliyorum ama bilgilerim o kadar karışık ve düzensiz ki.. Yani ben yıllardan beri böyle seo bilgilerini vs. açıp okurum, kafamda çok fazla şey var ama her şey karma karışık. Haftalardır wmaracı'nda SEO kategorisinde sayfaları deviriyorum.
Arkadaşlar, sitem daha yeni. 3-4 günlük bişey. Tamamen özgün içerik girmeye özen gösteriyorum, ilgi alanım. Hoşuma gidiyor yani bu blog ile uğraşmak. Bir sürü makale gireceğim. :p
Sitemi biraz inceleyip nerelerde yanlış yaptığımı söyleyecek, makalelerin seo ile uyumunu söyleyecek uzman arkadaşımız varsa minnettar kalırım.
1- Öncelikle basit bir sorum var, etiket bulutu zararlımıdır? SeoHocasi'da okuduğum yazıda etiket bulutlarınızı kaldırın yazıyordu. Ben footerda sola yapıştırdım, etiket bulutu sayısınıda 39'u geçmeyecek şekilde ayarladım. Sorun olmaz diye düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir?
2- Backlink kasmaya nasıl başlamalıyım? Biraz daha beklemelimiyim?
3- Nasıl backlink kasmalıyım? Tanıtım makalesi yazıp forumlarda dağıtarak mı, yoksa blogumdaki içerikleri kısa kısa link vererek forumlarda paylaşarak mı? (Sitem daha yeni. Forumdaki içeriğin benim sitemden yukarıda olmasından korkuyorum.)
4- Hacklink nedir, yapmalımıyım?
5- Backlink paketleri bulunuyor. Satın almalımıyım, kimden almalıyım, işe yarar mı, zararı varmıdır?
6- Günde kaç adet foruma tanıtım yazısı girmeliyim?
Ve sizin anlatacağınız detayları bekliyorum, çok teşekkürler şimdiden.