İŞ ALIMI: AÇIK

EDİT: 01.09.2017

MULTİ KONU: ***

[CENTER]

[/CENTER]

[INDENT]

Pakmedya adlı üyeden alıntı

MOmerAlpi - Arkadaştan Hizmet Alındı Gayet Hızlı Pratik "Sabırlı" , Başarılı ve GÜVENİLİR Ödeme İş Öncesi Gönderilmiş Olup Zamanında Teslim Alınmış ve İstenilen Revizeleri Red Etmeden Gerçekleştirmiş Arkadaştır Kesinlikle WM aracında Uygun Fiyat Ve Kalite Arıyorsanız Tercih Etmekle Beraber DÜŞÜNMEDEN GÖZÜNÜZ KAPALI proje Emanet Edebilirsiniz. ve Projemiz Devam Etmektedir. Ellerine Sağlık.

hashimovk adlı üyeden alıntı

Arkadaşa iş verildi zamanında teslim edildi. Saygılı ve işinin ehli bir arkadaş. Çalışmak isteyen arkadaşlar sıkıntısız çalışa bilirler :)

hacitunc adlı üyeden alıntı

Günlerdir uğraştığım sorunu 10 dakika içinde halletti gerçekten hakkını veriyor hiç düşünmeden işlerinizi yaptırabilirsiniz.

Nefes adlı üyeden alıntı

Arkadaş yeterince hızlı ve yetenekli tereddütsüz yaptırabilirsiniz :)

SpecBrain adlı üyeden alıntı

Bu arkadaşımızı Web site işleri ile uraşırken tanıştım. toplam 4 yıl oldu. Şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Html-Css oldukça iyi bir bilgiye sahip. %100 Refaransım...

MIRILTI adlı üyeden alıntı

iş verildi ve teslim alındı başarılı bir arkadaş tavsiye ederim.

osmangokcay adlı üyeden alıntı

siteme işlem yaptırdım, sabırlı bir arkadaş

Csulu adlı üyeden alıntı

Arkadaş sorunu çözene kadar usanmadan bıkmadan yardım etti işinin ehlisi bir arkadaş.

KadirKC adlı üyeden alıntı

Bir zamanlar kendisi ile çalıştım ve çok memnun oldum blogger konusunda gerçektende bilgili.

ersin3535 adlı üyeden alıntı

Websitenin mobil sorunları ve diğer hatalar vardı arkadaş kısa bir süre içinde hepsini çözdü, aldığı paranın hakkını veriyor tecrübeli bir arkadaş tavsiye edlir.

obaytemir adlı üyeden alıntı

Gerçekten işin ehli bir arkadaş hiç bekletmeden sorunumuzu hemen çözdü.
Gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.

[/INDENT]