lostyazilim

Özgün içerik girip Üst sıralamalara giren varmı ?

6 Mesajlar 986 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Ortaksan Ortaksan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek İnternetoloji
  • Konum Konya
  • Ad Soyad K** İ**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 2, (%100)
Değerli arkadaşlar yönettiğim toplam 5 adet site var. Bütün sitelerin konusu aynı. Yönettiğim sitelerden sadece bir tanesine aşırı derecede backlink paketleri + organik hit satın aldım ve 6 ayda istediğim anahtar kelimelerde 1 sayfada 1 sıradayım. yakaşık 1 yıldır hiçbir işlem yapmıyorum siteye ve ilk sıraya halatlarını bağladı site. diğer sitelere ise aynı şekilde backlin satın aldım ama çok az uyguladım. Şimdi onlarca rakibim var içlerinde içeriği % 80'e yakını özgün olanı bile var ama ilk 10 da bile yer alamıyorlar. şimdi merak ettiğim konusu şu özgün içerik ile nereye kadar ?

wmaraci
reklam

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)
Her ne olursa olsun özgün içerik önemlidir diye düşünüyorum. Sitenin Google gözünde genel kalitesini arttırır. 1. sayfa 1. sıraya gelen kelimeniz hangi kategori de ve ne kadar backlink uyguladınız? Sakıncası yoksa detay verir misiniz site ismi istemiyorum. Bugüne kadar backlink yaptırmadım hiç merak ediyorum. Söylediklerinize göre bende deneyebilirim. Nasıl bir yol izlediniz?

MOmerAlpi MOmerAlpi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Arayüz Geliştirici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 76 / 67
  • Ticaret 26, (%100)
SEO da gerek tabi.

Ortaksan Ortaksan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek İnternetoloji
  • Konum Konya
  • Ad Soyad K** İ**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 2, (%100)

C-Uruc adlı üyeden alıntı

Her ne olursa olsun özgün içerik önemlidir diye düşünüyorum. Sitenin Google gözünde genel kalitesini arttırır. 1. sayfa 1. sıraya gelen kelimeniz hangi kategori de ve ne kadar backlink uyguladınız? Sakıncası yoksa detay verir misiniz site ismi istemiyorum. Bugüne kadar backlink yaptırmadım hiç merak ediyorum. .Söylediklerinize göre bende deneyebilirim. Nasıl bir yol izlediniz?

kategorisi "cam balkon" backlink paketini wm aracı ve *** dan aldım. organik hiti ise bir aralar muhammet ravullunun yazmış olduğu proğram vardı ondan aldım şuaralarr proğram yayından kalkmış sanırım
UrcBilisim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Mono Mono Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Bence işin özgün içerikle alakası yok. Sunucuyla alakası, seoyla alakası var.

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)
Ustam site ismini verebilirsin :) Bu muhabbete hayranım ya.

Konuya gelirsek 2010 dan beri az çok bu sektörün içindeyim. Google gittikçe içeriğin değerini arttırıyor fakat bir mesele de var ki bazılarının sandığı gibi özgün içerik işin tamamı değil. Belki %10 beki %20 kaç olduğu önemli değil. Ama Tüm site birebir baska bir siteden alıntı olmadığı sürece ve kullanıcı siteden memnun kaldığı sürece site google gözünde degerlidir.

Tabi bir güncelleme ne getirir bilemeyiz ama sadece özgün içerikle ilk sıraya gelen site göremedim ben. Bunu iddaa edenlere de yıllardır sorarım örnek var mı diye.

Burada koyu bir seo bilgisizliği var. Bazı arkadaşlar hala özgün içeriğe seo gerekir mi diye soruyor. Arkadaşlar seo demek hem içerik hem tanıtımı içine alan kullanıcı memnuniyetini de hesaba katmanız gereken derin bir mesele.

Özgün içerik seodur ve önemlidir.
Backlink seodur ve önemlidir.
Kullanıcı deneyimi seodur ve önemlidir.

Ama backlink olmazsa olmaz.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al