ö k adlı üyeden alıntı

Biz de kendi aramızda arkadaşlarla toplanıp konuşmuştuk: hangi banka @president'in midesinde krampa yol açıyor, hangisine midesi bulanıyor diye. Sağol aydınlandık başkan.

İşin şakası bir yana; Finansbank'tan nefret eden, her yerde yunan bankası diye kötüleyen biri olarak, Türkiye'de bugüne kadar gördüğüm en iyi bankacılık hizmetini enpara veriyor. Ortalama 10'dan fazla banka ile çalışmış biri olarak bunu net bir şekilde ifade ederim.

Her neyse, finansbankla hiç çalışmadım hizmetinide kötülemiyorum, ama enpara kullanan biri oyun oynadı ona izin verdik fakat enpara kaldı aklımda, durum; kangal tarafından ısırılan birisinin kangalı duyunca kötü olması gibi umarım kendimi net ifade edebildim.

Ek Olarak:

WebDost adlı üyeden alıntı

Asıl **************lık paypalda oluyor ama insanlar bilinçlendi. Siz **************lar için çerezseniz o sizin sorununuz. Kimseye çamur atmayalım, enpara piyasayı canlandırdı ve bir çok kişinin işini kolaylaştırmakta.

İnsancıl bir şekilde düşünüp, iyi niyetle güvenip işlem yapıyorsam o benim sorunum değil... İyi niyet sizin gözünüzde "çerez" ise o da sizin sorununuz.