lostyazilim

Seocuları anlamıyorum

10 Mesajlar 1.139 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

DijitalDestek DijitalDestek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek İş Arıyorum
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 29
  • Beğeniler 2 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Herkes seocu olmuş herkes 1. sırayı garanti ediyor. Madem 1. sıra garantileri var açsınlar 3-5 site parayı ortalıktan kaldırsınlar. Bana saçma geliyor yani seo yapan arkadaşları benim sitemi bilmeden 1. sırayı garanti etmelerini haber sitesi açsam 1.sıraya koyacak delikanlı varmıdır acaba ?
CRI Mono

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

expresstasarim expresstasarim Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret ve SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 374
  • Beğeniler 18 / 79
  • Ticaret 2, (%100)
Bazı şeyler maliyetle eş orantılıdır dostum, yani bazı işleri haketmen gerekir.Haketmeden o işi yapamazsın.Ben SEO işini yaparım, ama çıkıpta meydan meydan dolaşıp gençler ben bu işi yapıyorum gelin sizede yapayım demem.Şuanda bu işi en ciddi yapan ve SEO kelimesinde 1.sayfada olan firmalar bile yükselme garantisi veriyorlar.Sen eğer her gün milliyet kadar haber sunabilirsen bana, ekip sunabilirsen ve deli rakamlar sunabilirsen seni istediğin yere koyarım delikanlı :))
Asklepion

kişi bu mesajı beğendi.

KDOGAN KDOGAN Burada 13 Yıl Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)
Benim bildiğim ilk sayfa garantisi veriyorlar.
Onun dışında 1. sıra garantisi verenler de olabilir tabi ama maliyeti de güzel oluyor.
Kelimeye göre değişir her şey.

Benim şahsi düşüncem, yeterli maliyet ve zamanla 1. sıraya getirilmeyecek site yoktur.

Asklepion Asklepion Bir İhtimal Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 257 / 180
  • Ticaret 3, (%100)

expresstasarım adlı üyeden alıntı

Sen eğer her gün milliyet kadar haber sunabilirsen bana, ekip sunabilirsen ve deli rakamlar sunabilirsen seni istediğin yere koyarım delikanlı :))

Arkadaş özetle açıklamış, katılıyorum.:)

Araba Karşılaştırma ve Otomobil İnceleme Rehberi | aracmetre.com
wmaraci
wmaraci

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)
Çoğu arkadaş kelime oyunu yapıyor ve millet de bunu seviyor. Adam mesela ABC Mühendislik keimesinde ilk sıraya geliyor. Zaten geleceksin sen beklesen :) Ama ilk sayfa çalışmaları var.

Diğer yandan da bakarsan toptancılıkta mantıksız gibi. Sen ucuz veriyorsun adam pahalıya satıyor. Ama her işin bir yapanı var :)

• Üyelik 22.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek İş Arıyorum
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 29
  • Beğeniler 2 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

expresstasarım adlı üyeden alıntı

Bazı şeyler maliyetle eş orantılıdır dostum, yani bazı işleri haketmen gerekir.Haketmeden o işi yapamazsın.Ben SEO işini yaparım, ama çıkıpta meydan meydan dolaşıp gençler ben bu işi yapıyorum gelin sizede yapayım demem.Şuanda bu işi en ciddi yapan ve SEO kelimesinde 1.sayfada olan firmalar bile yükselme garantisi veriyorlar.Sen eğer her gün milliyet kadar haber sunabilirsen bana, ekip sunabilirsen ve deli rakamlar sunabilirsen seni istediğin yere koyarım delikanlı :))

Asklepion adlı üyeden alıntı

Arkadaş özetle açıklamış, katılıyorum.:)

işte sıkıntıda burda başlıyor seocu müşterisinin sitesini bilmeden emin konuşuyor sıkıntı bu benim için

AlperenAtasever AlperenAtasever I love SEO Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1269
  • Beğeniler 173 / 271
  • Ticaret 13, (%100)
He de geç hocam.:)

expresstasarim expresstasarim Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret ve SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 374
  • Beğeniler 18 / 79
  • Ticaret 2, (%100)
Emin konuşan adamdan uzak durun, yani bu forumda üyelik açacak kadar bilgiye sahip adam kusura bakmayın biraz kabaca olacak ama aptal değildir.Bu geçmişten süre gelmiş bir durumdur, "ucuz elin suyu kara olur".Dikkat edin atıp tutan adamlar hep ucuz fiyatlarda vermişlerdir, sonunda ise hep hüsran.Bakın ben bu işi 4-5 senedir yapıyorum, ancak hiç bir zaman yapabileceğimin ötesine gitmek istemedim.Mesela şuan özel reklam vererek, 100-200 liraya seo yapıp işte yüzlerce backlink veren arkadaşlar, nasıl bir kapasiteye sahipler ? Standart sitelerden yüzlerce kişiye backlink verecekler ve o siteler gerçekten fayda sağlayacaklar.100 kişiye hizmet sunsanız 100 x 100 = 10.000 TL para kazanırsınız, 10.000 TL'yi ben 2-3 ayda 1 kelime için yeri geliyor kazanıyorum.İşin özü yap paranı al devam et değil, işin özü yapıp devam etmek, o işi hakkıyla devam ettirmek.
Asklepion

kişi bu mesajı beğendi.

CengizKaya CengizKaya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 707
  • Beğeniler 59 / 88
  • Ticaret 25, (%96)
Ben Seo cu değilim ama webmaster dersleri gibi zor bir kelimede sitemi 1. sıraya getirdim :D

• Üyelik 22.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek İş Arıyorum
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 29
  • Beğeniler 2 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

Cengiz Kaya adlı üyeden alıntı

Ben Seo cu değilim ama webmaster dersleri gibi zor bir kelimede sitemi 1. sıraya getirdim :D

helal olsun :D benim uğraştığım bir sitem yok ama olursa seo yaptırmayı düşünmüyorum :D

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al