makalehizmeti adlı üyeden alıntı

Aynen hocam anlaşma çok önemli, ama önceki mesajlara baktığımda hiç gelir vs göremediğim için direkman battım diyorum. Biraz lehime durum görebilsem girebilirim. Ayrıca sıfır değiliz hocam ben direk pat diye büyük bir firma olmayı değil ufaktan büyümeyi istiyorum sadece.

Yemek için kurum veya kuruluşlar ile anlaşmalar sağlanabilir. Ayrıca şoför olarak ilk yardım sertifikalı (15 günlük kurslarda alınabilinir) ve psikoteknik sertifikası olan kişi çalışabilir ve maaşı 1-1,5k arasında değişir. Ben tanıyorum özelde çalışan ambulans şoförü. Zaten şoför müdahale etmez, o araçtan ve ekipmanlardan sorumludur hocam. Yani 2 adet vasıflı 1 adet vasıfsız eleman koyacağız araçlara. Böylece maaşlarda biraz eksilme olacaktır.
Ayrıca araştırabilirsiniz bu gerçektir ki devlette 2,5k civarı olan att-paramedik maaşları özel sektörde daha aza inmiştir ve atanamayan bu elemanlar özelde çalışmaya malesefki ev geçindirmek ve yaşamını sürdürmek için eli mahkum olmaktadır. Bu nedenle maaşlar 2,5k değil 1,8-2,2k civarı da yapılabilinir. Mazot konusunda da anlaşılabilinir firmalarla ancak benim anlamadığım bu firmanın neden geliri yok :D
Yani tüm bunları öderken gelirde söz arasına sıkıştılınca belkide hiç o fiyatlar sorun edilmeyecek?

Işte ucuz etin yahnisi bu durumlarda çıkıyor hocam:-)
Personel doyacak kiçalışsin hizmet versin ve devamlı olsun
Ucuza aldığın elemana Senden 100 tl fazla verir başkası gider eleman oraya yerine eleman ararsin bulamazsin diğer elemanlar aşırı mesaiden bunalıp çıkar kalırsın ortada
Netten her okuduğuna inanma derim:-)

Yemek sodexo verilmesi doğrudur sonuçta mobil ekiptir şehrin öbürucundan yemek saatinede senin anlaştığın kebapciya çalışanin gelmesi doğru olur mu yaktığı mazotu hesap et zaten personele bunu de güler sana
birde belli ki eleman çalıştırmadin kimisi vejeteryandir kimisi et sever kimisi kebap sevmez herkesi memnun edemezsin gece mesaisindeki personeller nerede yiyecek gecenin 4 ünde ucuz diye anlaştigin kebapçı dükkanı açık mı tutacak tabiki hayır
Yemek işi şakaya gelmez
Mazotta ucuz diye birşey yok en baba anlaşmayi yap pompa liste fiyatı üzerinden %6 dır iskonto oranı ambulans her türlü 1 tl yakar km de