lostyazilim

Mobil Uyumlu Türkçe Blogger Temaları

7 Mesajlar 2.067 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

wmaraci
reklam

kodblogcum kodblogcum Türkçe blogger temaları Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 216
  • Beğeniler 90 / 36
  • Ticaret 0, (%0)
hey maşallah ne güzel temalar :)
clgnahmet

kişi bu mesajı beğendi.

http://kodblogcum.blogspot.com // Türkçe Blogger Temaları ve Blogger Destek

MOmerAlpi MOmerAlpi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Arayüz Geliştirici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 76 / 67
  • Ticaret 26, (%100)
Güzel ama bir o kadar da yaygın olduğu için ücretsiz temaları tavsiye etmiyorum..

clgnahmet clgnahmet Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 18 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

MÖmerAlpı adlı üyeden alıntı

Güzel ama bir o kadar da yaygın olduğu için ücretsiz temaları tavsiye etmiyorum..

Bir temanın profesyonelce dizany edilmesi o temanın tek kişiye ait olmasından kat ve kat daha iyidir.Kullanıcı içerikle ilgilenir.Tema'da hoş ise kullanıcıyı çeker temanın başka bir blogda bulunması o blogun kalitesini düşürmez.Temalara ücret verince üst sıralarda çıkacağını sananlarda olabilir tabi.Bu arada Lübabe-Responsive teması tasarımı ile çok fazla oynanmış bir temadır.Aynı temayı başka bir blogda görmüş olman imkansız denecek kadar az bir ihtimal.Bende bu kadar güzel ücretsiz tema varken domaine hosta para vermeyen arkadaşların temaya para vereceklerini sanmıyorum :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 76 / 67
  • Ticaret 26, (%100)

clgnahmet adlı üyeden alıntı

Bir temanın profesyonelce dizany edilmesi o temanın tek kişiye ait olmasından kat ve kat daha iyidir.Kullanıcı içerikle ilgilenir.Tema'da hoş ise kullanıcıyı çeker temanın başka bir blogda bulunması o blogun kalitesini düşürmez.Temalara ücret verince üst sıralarda çıkacağını sananlarda olabilir tabi.Bu arada Lübabe-Responsive teması tasarımı ile çok fazla oynanmış bir temadır.Aynı temayı başka bir blogda görmüş olman imkansız denecek kadar az bir ihtimal.Bende bu kadar güzel ücretsiz tema varken domaine hosta para vermeyen arkadaşların temaya para vereceklerini sanmıyorum :)

Yanlış anlaşılma olmasın.

Benim deyiş amacım her sitenin kendi tasarımı olması güzel bir şey. Belki de o siteyi o yapan temadır. Her sitenin bir farkı olmalı! Ziyaretçiler çoğu zaman içeriğe bakar fakat her zaman değil :D

clgnahmet clgnahmet Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 18 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

MÖmerAlpı adlı üyeden alıntı

Yanlış anlaşılma olmasın.

Benim deyiş amacım her sitenin kendi tasarımı olması güzel bir şey. Belki de o siteyi o yapan temadır. Her sitenin bir farkı olmalı! Ziyaretçiler çoğu zaman içeriğe bakar fakat her zaman değil :D

Tabi ki eğer ücret ödemeden bu tarz mobil uyumlu,renk uyumlu,gözü rahatsız etmeyen renklerin kullanıldığı,resimlerin orantılı konulduğu, kişiye özel tema bulunuyor ise ne ala :) Ama eğer ben bunları ücret karşılığı yapabilirim diyorsan o başka :) onun için kendin yeni bir konu açman gerekecek.Bırakalım da ziyaretçiler her zaman girmesin çoğu zaman girsin :)

• Üyelik 22.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 76 / 67
  • Ticaret 26, (%100)

clgnahmet adlı üyeden alıntı

Tabi ki eğer ücret ödemeden bu tarz mobil uyumlu,renk uyumlu,gözü rahatsız etmeyen renklerin kullanıldığı,resimlerin orantılı konulduğu, kişiye özel tema bulunuyor ise ne ala :) Ama eğer ben bunları ücret karşılığı yapabilirim diyorsan o başka :) onun için kendin yeni bir konu açman gerekecek.Bırakalım da ziyaretçiler her zaman girmesin çoğu zaman girsin :)

:D Ücretle tema almak adetim değildir, genellikle kendim yaparım..

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al