WPD adlı üyeden alıntı
Microdata hakkında bilginiz var mı? Ne kadar etkilidir veya nasıl etkili kullanılır vs. (Eğer bilginiz varsa yazı yayınlanan kişisel bir site için örnek yapı paylaşırsanız sevinirim.)
Şuan size an mantıklı anlatımı atabilirim;
Tıklayınız.
idm27 adlı üyeden alıntı
sosyalrenk.com bu site için nasıl bir seo taktiği izlememiz gerekir, ayrıca reklam yerleşimlerimiz uygun mu?
Hocam sadece seo ile ilgili sorunlara cevap vermekteyiz.
Umut İrhan adlı üyeden alıntı
Merhabalar üstadım, bugün 3. gününde olan sitemi ilk defa sosyal bir mecrada paylaşıyorum. Wordpress olmasına rağmen henüx nextscript eklentisini kurmamış, sitemdeki filmleri hiç bir sosyal ortamda paylaşmadım (fb-twitter-g.plus...). 2 gündür sadece film ekliyorum ve özgün yazamadığım için yazılan yazıyı google'da aratıp en az indexi hangisi almışsa onu özet olarak ekliyorum. Bu şekilde devam etmeli miyim yoksa yanlış yaptığım bir şey var mı bunları bi cevaplarsanız sevinirim (:
Site
Hocam özgün olarak devam etmelisiniz.
Cevaplanmıştır büyük ihtimal ile.
mehmedhs adlı üyeden alıntı
mergaba.
imkan icin tesekkurler
www.buttons.bg 6 aylik bir site, anahtar kelimelerim .. corozo buttons, polyester buttons, horn buttons, shell buttons, bone buttons. daha iyi yerlere gelmek icin neler yapilabilir?
Sosyal medya çalışmaları, paravan çalışmalar, tanıtım yazısı çalışmaları yapabilirsiniz.
Özel mesaj olarak görüşmüştük diye hatırlıyorum.
albatroslar adlı üyeden alıntı
kurumsal seo konusunda bir plana ihtiyacım bulunuyor.
Siteye hiç seo yapılmadı backlinki dahi yok.
Hedef kelimemiz çapa makinaları, çapa makinaları
firma ismini pm olarak ilettim.
Siteyi spama sokmadan belli bir sıralamaya nasıl alırız ya da ilk sayfaya nasıl sokarız.
Bana yardımcı olabilecek plan:
1. ay : 2 tanıtım yazısı
2. ay : 1 tanıtım yazısı + 5 forum tanıtım şeklinde
.
.
.Cevabınız için şimdiden teşekkürler. İyi günler dilerim
Öncelikle hocam seo bu kadar kolay bir kavram değildir. Bilinçsiz çalışma sizi spama kadar sokabilir.
Daha kaliteli çalışmalar yapmalısınız detaylı.
Juno adlı üyeden alıntı
Merhabalar elimizde birden fazla yerli yabancı link ağlarımız mevcut site açıp düzenli şekilde link eklenip hit elde şansımız varmı yada hangi tür çalışmalarla desteklememiz gerekir bunu öğrenmek istiyorum hangi yolu izlememiz lazım çok teşekkürler.
Bu sitelerin kalitesine göre değişebilir fakat çok yüklenirse ve ek çalışmalar olmazsa spama girebilirsiniz.