Merhabalar sevgili WM Aracı üyeleri. Kısa bir öneride bulunmak istiyorum, umarım yöneticilerin dikkatini kısa zamanda çeker oldukça sıkıntılı bir mevzu. Bildiğiniz gibi e-ticaret bölümündeki konumuzu belirli aralıklarla yukarıya taşıma hakkımız var normal üyelikler için 48 saat, bronz 36 vs vs... diye gidiyor bu liste. Ancak şöyle bir sıkıntı var sadece bir kategoride konumuzu yukarıya taşıdığımızda diğer bölümlerdeki hakkımız da otomatik olarak yanmakta. Sadece 1 konuyu yukarıya taşıyabiliyoruz yani bu yüzden. Örneğin ben bu hakkımı grafik tasarım bölümünde kullanıyorum ancak satmak istediğim domainler oluyor elimde grafik tasarım bölümünde yukarıya taşıma hakkımı kullandığım için domain satış kısmında yukarıya taşıyamıyorum(36 saat beklemem gerekiyor) iki bölüm arasından da tercihimi grafik tasarım bölümündeki konumda kullanıyorum böylece domain bölümünde açtığım bir konu sonsuzluğa doğru gitmiş oluyor. Buna bir çözüm getirilmeli en azından yukarıya taşıma sayısı 2 ya da 3 e çıkarılmalı. Böylece diğer bölümler de canlanmış olacaktır. Fikirlerinizi bekliyorum sevgili WM Aracı üyeleri, saygılarımla...