-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Seo şirketlerini görüyorum 1. sıraya garantili hizmetler vs. vs. bir ton reklam yapıyorlar.
Madem bu kadar bu işte profesyoneller neden seo kelimesinde veya seonun diğer keywordlarında neden sıralamada yoklar? O sıraya çıkan bir firma var oda malum zaten..
Sizin görüşleriniz nedir bu konuda?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cevabı konunun başlığında saklı
///!!!\\\
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
Çünkü terzi kendi söküğünü dikemezmiş dicem de dayak yerim diye korktum :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Cevabın başlıkta olduğunu biliyorum sizin bu konuda farklı yorumlarınızı duymak istedim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bugün beni babamın iş yerine seo yapalım diye aradı kendilerini google çalışanı olarak tanımlayan 3-5 tüccardan başka bişey değiller sitenin içeriğiyle alakası olduğunu söyledim böyle bişeye ihtyiaç olsa sizle neden çalışayım dedim bana hala birşeyler zırvaladı sonrasında seo optimizasyon yazınca ilk 10da varmısınız dedim ardından tekrardan öyle düşünmeyin falan dedi bende tamam o zaman telefonu kapatbilirsiniz dedim ve bozularak kapattı. ben klima keywordu için ilk sayfaya çıkaracakmış oldu vestel arçelik daikin var sen kendini seocular arasında çıkaramazken dünya devlerinin arasında mı çıkarıcaksın sözüm herkese değil belki buralarda biyerlerden insanlardır
2 kişi bu mesajı beğendi.