Bundan 1,5 yıl falan önce bir ortakla beraber (host ve domain ona aitti. Fakat mysql vs. kurcaladım incelemiştim .. ) site yönetmiştim yani editörlük yaptım aslında . Bu sırada bilgi sahibi oldum bu konularda ( çok olmasada oldum yanii) . Şimdi kendi sitemi açmak istiyorum , adsense vs. kullanacağım öyle çok para kazanma gibi bi hayalim yok fakat host giderini karşılasa yeter benim için , yaşım 17 olduğu için kredikartı kullanamıyorum (ininal vs. kullandım ama parayi yatırtamam ona ) , ailemin kartını vermesi için ise para kazandığımı göstermem ve güvenli olduğunu kanıtlamam gerek . Site işinde özgün fikirlerim var . Yazın 5-6 saat kışın 2-3 saat ayırırmı siteme , beceririm gibi geliyor.
Şimdi gelelim soruma ;
Bildiğim kadarıyla adsense paypal kabul etmiyor , başka adsense gibi sistemler var mıdır paypal kabul edecek? Onun kadar kazandıracak?(
E paypal da kredi kartı istiyecek para çekmek için diyeceksiniz ben zaten site üzerinde harcayacağım o parayı yine internet üzerinden gidecek yani
) Veya adsense ilk üyeliğinde kredi kartı istiyor mu? Ay sonunda host parası birikmişsse aileme bunu gösteririm o zaman tamam derler , sorun hallolmuş olur.İş ortaklığı işine pek güvenmiyorum sanki sadece editörlük yapacakmışım gibi geliyor. :o
Hepinize şimdiden teşekkür ederim.