Responsive adlı üyeden alıntı

Adsense kadar kazandırmıyor belki ama adcash'i de deneyebilirsin. Paypal kabul ediyordu ben kullanırken.

Teşekkür ederim cevabınız için inceleyeceğim.

shateiel adlı üyeden alıntı

Bence parasal yatırım için senin için biraz erken. Çünkü önüne gördüğümüz gibi birden çok engel çıkıyor. Kendi işinin başına geçmek istiyorsun anladığım kadarı ile bunu ücretsiz olarak da yapabilirsin. Blog yazmak istiyorsan tumblr, blogger gibi nimetleri kullanabilirsin.

Hiç olmadı .tk alan adı ve ücretsiz hosting ile bu işe girişebilirsin.

Yalnız paypala ödeme yapan reklam şirketi bildiğim kadarı ile yok hepsi banka hesabı istiyor. Zaten paypalda hesabını onaylatmak için de kredi kartına ihtiyaç duyuluyor. Bunun haricinde adsense senden kredi kartı istemez banka hesabı ister ki buda $100'lık bir bakiyen olduğu zaman olur.

Dediğim gibi şuan patron yerine çalışan olmak senin için daha avantajlı olacaktır. 18 yaşına gelince hem bu tür yasal engeller önünden kalkar hemde daha da tecrübe kazanırsın.

Çok çok teşekkür ederim cevabınız için , blogger'i bende düşündüm fakat birsürü blog var üst sıralara çıkabileceğimi düşünmüyorum. O yüzden blog açmayı düşünmüyorum . Çeviriyle ilgili şeyler yapmak istiyorum tam emin değilim ne yapacağıma fakat beyin fırtınasıyla bunu çözeceğim , sonuçta video-çevirisi olacak , .tk domain ve free-hostla üst sıralara çıkmam mümkün müdür bu arada? Patron olmak yerine çalışan derken ne yapmalıyım yani ? Dediğiniz gibi gelir için çok erken bu free-host işi olursa yaşımı doldurasıya kadar idare eder sonra bi adsense çekerim , ancak yine bi sorun var ücretsiz host süresi bitince yeni host'a para isteyecek o da sıkıntı olacak gibi geliyor. Neyi önerirsiniz ? Biraz karışık oldu ama . :o