Dijital Destek adlı üyeden alıntı

hocam siz siteye 60k hit sağlıyorsanız aylık olarak kendi siteniz olsaydı çok iyi paralar kazanırdınız.

Site haber sitesi. Bende bir haber sitesi açmak istiyorum aslında. Çünkü arkadaşlar 3.5k hitten 3000 TL kazanıyorlarmış ben de kazancımı merak ediyorum açıkçası.

Ek Olarak:

LikeSend adlı üyeden alıntı

Tek editör olarak mı çalışıyorsun ?

Hiti sağlıyorum derken editörlük harici ne gibi katkılar sunuyorsun çalıştığın siteye ?

Hayır tek ediyor değilim. Aseo içerik yazan 4 kişi daha var ama toplam editör sayısı 40 kişiden fazla. Yani sürekli değişiyor özel gazeteciler geliyor tek haberik ama as kadro 40 kişi kadar. Günde toplam hit ise 150k oluyor minumum

Ek Olarak:

nbrknk22 adlı üyeden alıntı

30 bin + cukkalıyor olabilir.

Yazıların hepsi özgün içerikler. Ve kelime dağarcımı genişletmek için sözlükten birçok kelimenin eş anlamlısını ezberlemeye başladı. Çok iyi bir para bu hite o kadar veriyorlar mı. Gerçi iyi para vermeseler bana iyi davranmazlar herhalde :)

Ek Olarak:

donmezhasan adlı üyeden alıntı

Tam olarak ne iş yapıyorsunuz ? Seo, editorluk vs. ?

Ben aslında SEO uzmanı kişiye yardımcı olarak girdim fakat işi öğrenirken habercilik hakkında birçok şey öğrendim. Şuan bahsi geçen iki mesleğide bir arada yapıyorum. Haberleri ajanslardan çekmek yerine haftalık analiz yaparak haftalık içerikler üretiyorum. Seo uyumlu makale diyebilirim yaptığım işe.

Ek Olarak:

riko adlı üyeden alıntı

Sitenin sektörüne ve tıklama oranına bağlı değişkenlik gösterir. Yine de aylık 10binden aşağı değildir.

Bu kadar insan gerçekten çok yorum atmış ve kazançlar hep bu rakamlarda seyrediyor. Arkadaşlar siz ciddi misiniz? Yani ben bu kadar ciddi gelirler elde edileceğini bilmiyordum.

Ek Olarak:

makalehizmeti adlı üyeden alıntı

Siz sadece makale giriyorsanız hiti ben sağlıyorum demek yanlış olur. Site üzerinde 60k hit çekebilecek kadar profesyonelseniz zaten asgari ücrete çalışmassınız. 60K hite 10kya yakın birşey kazanıyordur tbm yüksekse +15k

Şuan sadece makale giriyordum ama zamanında tanıtım yazısı alıyordum, birçok yazılım firması ile görüşüyordum fakat bu işler için ayrı bir şirket açılması planlandı gelecek yıl. O şirket bir internet ajansı olacakmış ama orda ben olmayacağım. İşim bu yani şu anlık. Size neden yalan söyleme gereği duyayım ki? 60k kadar hit sağlayacak arşivim, anahtar kelimelerim var. Ama dediğim gibi bu ücrete çalışıyorum. Yani asgari ücret dedim ama içine AGİ, yol parası gibi şeyleri katınca 1000 TL'nin biraz üstünde oluyor. Ofis çok iyi bir yerde, ofiste ortam çok güzel her şey ayağına geliyor. Açıkçası Google Türkiye'den çok daha iyi bir ortam var ofiste o yüzden maaşların bu kadar düşük olmasına kimse ses çıkarmıyor.

Ek Olarak:

KDOGAN adlı üyeden alıntı

"3.5k ile 3000 TL kazanan diye"

Bu site türkçe bir site. Az önce konuyu inceledim.
Bu arkadaşın gerçekten bu kadar kazandığına inanmıyorum.
Türkçe sitede 3500 tekil hit ile en fazla aylık 300 tl kazanır.

10katından fazla gelir var orada. Şaka mı bu?

Arkadaşlar lütfen bilgisizken insanları bilgilendirmeye çalışmayalım.

"Bilgim yok, fikrim çok" edasıyla takılan insanlar yüzünden ne kadar insan hayal kuruyor, boşa gidiyor.

60k tekil hit ile alacağın para en baba 5400 tl. (ADSENSE)

1k tekil hite 3 tl para alabilirsen o da.

İYİ FORUMLAR, İYİ ÇALIŞMALAR.

Teşekkürler. Önceki mesajları okuyunca ben hemen kredi çekip haber yazılımı vs. almayı planlamıştım. Daha önce forumda bu girişim ve yatırım ile ilgili destek içi konu açtım fakat bahsi geçen aylık gelirler gerçekten bu kadar iyi ise kredi çekip site açmak bana mantıklı geldi kardeşim.

Ek Olarak:

CezaLet adlı üyeden alıntı

İnceledim dediğiniz konuda kişi resimlerle kanıt koymuş bu kazandığını göstermez mi hocam?

Bende ona güvenerek söyledim söylediklerimi. Arkadaşlar sanırım Google'Den organik hit gelmesi yetiyor. Pek anlamadım ama

Ek Olarak:

freetorrent adlı üyeden alıntı

bence de arkadaş haklı , google bile evin yolunu yitirir 3500 hite 3 bin tl verirse : ) 35000 hit olsa demekki gelir aylık 30 bin tlye denk gelecek .

Yıllar önce Adwors ile affialite marketing girişimim olmuştu fakat bu servisleri kullanamadığımdan dolayı başarılı olamamıştım ama dijital kitap satışı ile yolunu bulanlar Akbank ile davalık olmuşlardı diye okumuştum bazı sitelerde.