Usta sana tavsiyem ingilizce sektörlere yönelmen olur.
Madem kredi falan düşünüyorsun o zaman ingilizce sektör ara kendine.
Öğrenci olmasam ve Eylül'de okul açılmasa hiç beklemem.
Yabancı sektörlerde çok çok güzel paralar dönüyor.
1-2k tekil hitli ingilizce siteden 40-50 lira günlük alanlar var mesela.
Bunları araştır derim.
İyi forumlar, iyi çalışmalar.
Madem kredi falan düşünüyorsun o zaman ingilizce sektör ara kendine.
Öğrenci olmasam ve Eylül'de okul açılmasa hiç beklemem.
Yabancı sektörlerde çok çok güzel paralar dönüyor.
1-2k tekil hitli ingilizce siteden 40-50 lira günlük alanlar var mesela.
Bunları araştır derim.
İyi forumlar, iyi çalışmalar.
Hocam ben de öğrenciyim. ingilizce bilmediğim için bu konuda sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum. Makale ücretleri falan bütçeyi aşar sanırım çünkü Türkçe olsa ben ayarlarım hepsini teker teker ama böyle olunca yolumu hesaplayamıyorum. Seo masrafları var çünkü anlarsınız
Ek Olarak:
KingBlogger adlı üyeden alıntı
Şahsen bende size katılıyorum rakamları arkadaş biraz abartmış gibi geldi gibi dediğiniz bunu böyle abartmanın onlarca yolu belki arkadaş PS ile tüm ayların kazancını öyle göstermiş şimdi bende ufak PS ile tüm kazançlarımı bir şablona ekleyerek böyle gösterebilirim o hite o kadar bence çok zor.İşte forumda böyle konular açmanın zararları arkadaş şimdi ekstra harcamalar yaparak o kadar kazanmaya çalışacaktır forumda böyle konuların açılmasının önüne geçilmelidir.
Arkadaşlar bu tür konular açan insanlar eğer farklı bir yatırım yapmıyorlarsa kendilerini pazarlıyorlar. Site adresi de vermiyor üstelik arkadaş, kaç kere istedik. Bu konu ile birçok iş alabilir toplu olarak.
Ek Olarak:
İnsan herkesi kendi gibi sanarmış, ondan sanırım inandım bende. Dürüst sandım :)
En sonra bir şey yazacağım okuyun.
Ek Olarak: Şuan sektörde birçok SEO uzmanı yıllar önce bu işe başlayan insanlar. Ve birbirlerini destekleyecrek bu güne geldiler. Bu forumda biz Türk webmasterlar birleşerek güzel bir iş çıkarabiliriz diye düşünüyorum. Çoluk çocuk olmasa çok daha iyi olacak. Kendi bilgilerimiz ile çok güzel yerlere gelebiliriz. Bugün SEO ile bir yere gelen insanlar, Google ile büyüyen şirketler Türkiye'de *** forum sitesinin kuruluşundaki insanlardır hep. Milliyet'in seosundan birçok siteye kadar bütün uzmanlar hep önceki dayanışmalardan çıkan sonuçlar ile meydana geliyorlar.
Demem o ki, bizde yardımlaşalım ve gerçekten adam akıllı bir sonuç çıkaralım. Bizden niye bir mobil uygulama çıkmasın arkadaşlar, neden olmasın. Biz Türk'üz yapabiliriz. Whatsapp gibi bir uygulama milyar dolarlara satın alıyor. Bunu biz bu forumdan yapmış olsaydık şuan hepimiz zengindik. Yada yemek sepetini yapsaydık, satın alınmasından sonra yine zengin olurduk. Lütfen saygılı bir şekilde ilerleyelim. Forumda keşke böyle bir olum olsa. VİP gibi sadece hak edenler girebilse çünkü buraya yazdığım bütün bilgilerin herkes tarafından okunmasını istemiyorum. Hak eden okusun, hak eden yararlansın