lostyazilim

Banka Hesabı Açmak İçin Gerekli Belgeler Nelerdir?

15 Mesajlar 2.820 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Kinq Kinq Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 93 / 22
  • Ticaret 0, (%0)

CezaLet adlı üyeden alıntı

paypal kart internetten alışveriş kartıdır.

Enpara kart şubesiz karttır. Banka kartından farkı yoktur, hatta içinde birikim hesabı açıp para atıyorsunuz ücretsiz faiz işliyor paranız artıyor. Enpara.com'u tavsiye ederim. Bankada olan her şey + avantajları var.

Çok Teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için hemen bir hesap başvurusu yapıcam.

wmaraci
reklam

CezaLet CezaLet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)

Kinq adlı üyeden alıntı

Çok Teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için hemen bir hesap başvurusu yapıcam.

Evinize gelicekler size randevu verip 2 gün içinde. O yüzden ailenizden gizli ise başvurmayın :D Yanında not defteri ve piyasa değeri 25 tl olan çok güzel bir kalem veriyorlar.

Resmi geliriniz varsa çok düşük faizlerde kredi çekebilirsiniz, veya vadeli hesaba para atıp yüksek faizde hiçbir masraf ödemeden paranızın artmasını izlersiniz. Veya ben param artsın ama vadeli hesap olmasın ve istediğim zaman çekip tekrar yükleme yapabiliyim diyorsanız birikim hesabı açarsınız. Ben 100 tl gibi bir yüklemeye 2-3 günde 0,54 krş aldım.
Kinq

kişi bu mesajı beğendi.

Öyle böyle. Şöyle şöyle.

Uzmann Uzmann WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek ..........
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 515
  • Beğeniler 268 / 39
  • Ticaret 0, (%0)

Kinq adlı üyeden alıntı

BENİM bankamatik kartı almamdaki sebeb şudur. Google adsenden kazancım var ve net üzerindede satış yapmaktayım. Paralar hep babamın banka hesabına geliyor.Babamdan da ben alıyorum. Bu iş biraz dolaylı olduğu için kesintide oluyor :D bende 4 gün önce paypal nakit kart aldım kartın Iban nosu yok para yatırılmıyor bankamatikten ve ayrıca para özetini görmek için para kesiyor para çekmek için 5 tl kesiyor.bende bir banka hesabı açıyım dedim. Bu belirtmiş olduğunuz ENPARA HESABI kartı hangi bankalar okuyor.Iban numarası varmı işlerlerde hep ücret kesiyormu.?

Paypal kartı ise hiç gerek yok kısacası.

Ek Olarak: FinansBankkamı baglı.

kuveyttürk iyidir gidip 5dk ya alıp çıkabilirsiniz eft dahil herşey ücretsiz. enparada iyidir aynı oda herşey ücretsiz sipariş veriyorsunuz eve getiriyorlar 1 tane imza atıp alıyorsunuz. ikisindende alın yada hangi bankanın atm si daha yakınsa onu alın :)
CezaLet Kinq

kişi bu mesajı beğendi.

hayatim53 hayatim53 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek insan tamiri ediyor
  • Konum Rize
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 22 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
Kimlik ve imza :))

wmaraci
wmaraci

Kinq Kinq Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 93 / 22
  • Ticaret 0, (%0)

CezaLet adlı üyeden alıntı

Evinize gelicekler size randevu verip 2 gün içinde. O yüzden ailenizden gizli ise başvurmayın :D Yanında not defteri ve piyasa değeri 25 tl olan çok güzel bir kalem veriyorlar.

Resmi geliriniz varsa çok düşük faizlerde kredi çekebilirsiniz, veya vadeli hesaba para atıp yüksek faizde hiçbir masraf ödemeden paranızın artmasını izlersiniz. Veya ben param artsın ama vadeli hesap olmasın ve istediğim zaman çekip tekrar yükleme yapabiliyim diyorsanız birikim hesabı açarsınız. Ben 100 tl gibi bir yüklemeye 2-3 günde 0,54 krş aldım.

Başvuru Yaptım EVdekilerede Söyledim Geleceklerini Heralde Sözleşme İmzalatmaya gelecekler.

Ek Olarak:

Uzmann adlı üyeden alıntı

kuveyttürk iyidir gidip 5dk ya alıp çıkabilirsiniz eft dahil herşey ücretsiz. enparada iyidir aynı oda herşey ücretsiz sipariş veriyorsunuz eve getiriyorlar 1 tane imza atıp alıyorsunuz. ikisindende alın yada hangi bankanın atm si daha yakınsa onu alın :)

FinansBanK VaR fakat kuveyttürk yok biizm burda. En para başvurumu yaptım pazartesi gelir büyük bir ihtimalle

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al