lostyazilim
tr.link

Yardımcı Olurmusunuz? |Bazı Sorunlar|

2 Mesajlar 512 Okunma
acebozum
tr.link

bladekardes bladekardes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ş**
  • Mesajlar 293
  • Beğeniler 80 / 36
  • Ticaret 9, (%89)
1.Sorun

WPAdmin panelinde temaya gelip "Özelleştir" dediğimde yarım açılıyor, sayfa yükleniyor olarak kalıyor. İçerik açılmıyor. Logo falan değiştiremiyorum.

2.Sorun

Tema ücretsiz tema. Sağ altta ref linkleri var link çıkışı olarak. Bunları noindex veya nofollow yapamıyorum, sitenin HER DOSYASINDA aradım bu linkleri fakat bulamadım. Hayır, gerçekten aradım her dosyasında ve bulamadım. Bu sadece bu temada başıma geliyor.

3.Sorun

Sitenin menu ozellıgı yok sanırım. Var da, sadece üstte, logonun yanında Anasayfa, Hakkımızda olayı falan var.

Ben kategorilerimin logonun altında menu olarak gozukmesını ıstıyorum. Nasıl yaparım?

elektronikssl
webimgo

MOmerAlpi MOmerAlpi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Arayüz Geliştirici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 76 / 67
  • Ticaret 26, (%100)
Öncelikle kategorilerin altında olmayan bir menü olmaması bir sorun değil, sadece zevk meselesi.
1.Sorunda özelleştir'i aslında kullanmana gerek yok. Eğer temanın özel bir paneli varsa oradan logo değiştirebilme imkanınız vardır. Yoksa FTP bağlanıp kodların içinden değiştirmelisiniz. Bu konuda yardım edebilirim.
2.Soruna da yardım edebilirim eğer teamviewerla bağlanmama izin verirseniz.
3.Sorunda da eğer bir menü özelliği yapılmamışsa FTP'den el ile düzenlemeniz gerekir.

Not: Arkadaşlar arkadaşa yardım etmeye çalıştım ama çok ilginç bir durumla karşılaştım. footer.php, index.php ve functions.php gibi dosyaları düzenlesen, silsen bile temaya düzenleyemiyorsun onu geç zarar bile veremiyorsun. Bütün dosyalara baktım ama birşey bulamadım. Belki önbellek yüzündendir dedim. Btunnel ile baktım tık yok. Gizli sekmede baktım yine bir şey yok. Sorunu çözene helal olsun..

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al