Selam arkadaşlar,
Ben youtube iş ortaklığı hakkında hiçbir çalışma bu zamana kadar yapmadım, bu yüzden bilmek istediğim, öğrenmek istediğim birtakım bilgiler var ve aklımda bir fikir var bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
Fikir şu; Benim bir mobil üzerine odaklanmış olduğum konu var ve İNGİLİZCE bu konu hakkında keywords ingilizce iki domaine sahibim. Bu kelime bu kelimelerden biri keywords 20k, diğeri daha çok konu ile ilgili bir domain 160k aranma hacmine sahip.
Şimdi asıl soruya geçeyim.
Youtube ortaklığı ile para kazana bilir miyim ? (Bu konu hakkındaki yapılan videolar genel olarak min 10k bir izlenime sahip. )
Attığım videolar 10k bir izlenim alsa ne kadar kazanırım ?
Aldığım keywords domainli ve genel konu siteler de neler yapabilirim?
Önce site odaklı düşünüyordum sonra forumlar buna engel olduğu için ve sitemi geliştirmek üst sıralara almak biraz zor olacaktır diye düşündüm çünkü rakip siteler büyük forumlar. Bu yüzden youtube odaklı çalışma fikri aklıma geldi bu konu hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum.
Konu : (Android) Mobil cihazlarda özelleştirme yapmamızı sağlayan bir geniş platformlu gittikçe gelişme sağlayan bir framework.
Yardımlarınızı önerilerinizi fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.