Serkan ALAZ adlı üyeden alıntı

Sadece dmca olsa iyi, bu sektörde avukatlar da aktif rol alıyor. Dizi yapimcilarinin ve medya avukatları da iş başında. Özellikle KanalD, StarTV bunlar telif gonderiyorlar.

Ben bu yüzden 2 sitemi tamamen silmek zorunda kaldım aksi takdirde tazminat ile karşı karşıya gelecektim. İçerisinde video, bölüm, fragman yayinlamama rağmen telif geldi :)

Dizi sektöründe para var, hit 10k 20k olunca adsense tavan yapıyor :) ama telif ile an ve an karşılaşmak durumunda kalıyorsun. Onca emek veriyorsun sonra siliniyor gidiyor. Telif hakkı olan dizilerden bir tanesini örnek göstereyim " poyraz karayel " hiç bir fan sitesini görebiliyor musunuz ? En son sevdiğim bir kardeşimin sitesi olan poyrazkarayel.gen.tr vardı onca emek verdi gelir getirmeye başladı ki avukat telif yolladı :)

Demek istediğim bu sektör risk taşıyor. Kazancı bol ama riskli bir sektör size şunu yapin diyemem bence siz en iyisini biliyorsunuz iyi çalışmalar :)


Özellikle KANALD adamlar hiç durmadan gönderiyorlar bir saat önce ilk defa FOX dan geldi canımı çok sıkmaya başladı kapatmak istiyorum ama o kadar hiti değerlendirmeden direk çöpe göndermek istemiyorum..


Karakurt adlı üyeden alıntı

Hocam risk almanızı önermem . Bence videoları kaldırın. Dizi inceleme sitesine dönüştürün .

Evet olabilir aslında az önce aklımdan geçti not olarak alıyorum :)