Vurulan hedefler önemli. Suriye hava sahasına girmemişiz diye izledim bugün haberlerde. IŞİD 'in konumları belli zaten, havasahasını ihlal etmeden vurabilmek bana mantıksız geliyor da yine de emin konuşmak istemiyorum.
Buradan ezbere konuşmak doğru olmaz tabi ama biz ABD 'nin boş tarlaları bombaladığına da tanık olduk Irak savaşında. ABD 'ye güvenmek bir kere baştan hata zaten. Senin askerine kurşun sıkıyorlarsa, evet misliyle geri döneceksin ama bunu sen yapacaksın ABD değil.
Buradan ezbere konuşmak doğru olmaz tabi ama biz ABD 'nin boş tarlaları bombaladığına da tanık olduk Irak savaşında. ABD 'ye güvenmek bir kere baştan hata zaten. Senin askerine kurşun sıkıyorlarsa, evet misliyle geri döneceksin ama bunu sen yapacaksın ABD değil.
Yaptılar zaten ama ileriki günlerde dahada sert davranacaklar.diye tahmin ediyorum . boş tarla değil aslında o zaman abd 150 askeri ölmüştü ırağa girince
ama ülkeyi temizlemişti boş tarla dedikleriniz altında hep tüneller kazılmış f16 bombalamasın diye işte adam öyle bir teknoloji varki yerin altını görüyor.
NOT : belgeselini izleyin isterseniz .