Yapabileceğiniz şeylere bakalım :)

1-) Domain kayıt eden herkes ICANN tarafından belirlenen kurallara tabidir. Bu kurallardan bir taneside iletişim bilgilerinin doğru olma zorunluluğudur. Whois bilgilerinde görünen domain'in reg2c.com tarafından kayıt edildiği. Bu firmayla iletişime geçip bilgilerin doğru olmadığını ve sitenizden içerik çalındığını açıklayıcı ve kibar bir dille ingilizce olarak yazın (abuse@reg2c.com) ve yardım isteyin. Ayrıca ICANN ile de mail taraflı iletişim kurarak onlarada aynı şeyleri gönderin. Gerekli soruşturma ne kadar sürer bilemem ama bilgilerin yanlış olduğunu anladıklarında domaini ellerinden alırlar.

2-) Hosting firması olarak http://offlinebilisim.com/ kullanmakta site. Bu şirketle iletişime geçin aynı şekilde domain bilgilerinin yanlış olduğunu kendilerinede yanlış bilgi vermiş olabileceğini içeriklerinizi çaldığını kibar ve açıklayıcı olarak yazıp yardım isteyin. Büyük ihtimalle birşey çıkmayabilir ama denemekte yarar var. Sorunun çözüme kavuşmaması halinde kendilerine attığınız mailler ile beraber savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı firmanın adınında savcılığa iletileceğini ekleyin.

3-) Hacking forumlarından yardım isteyin. Biraz illegal gibi görünebilir ama oralarda da sadece illegal siteleri hackleyen iyi niyetli insanlar vardır mutlaka belki yardımcı olan birisi çıkar, denemek lazım.

4-) Google Türkiye ofisine mümkünse bizzat gidip görüşün! Büyük ihtimalle bu şekilde yardımcı olamayacaklarını yetkili birimin bulunmadığını falan söyleyeceklerdir. Herhangi bir yetkiliyle görüşmek istediğinizi söyleyin gerekirse biraz sert bir tavır takının, muhattap bulamadığınızdan yakının vs. Orada birilerine derdinizi anlatın ve yardımcı olmalarını isteyin. Yine çözümsüzlük durumunda suç duyurusunda bulunacağınızı ve bu görüşmeleride soruşturma dosyasına ekleyeceğinizi bildirin. Eğer ofise gidemiyorsanız telefonla ulaşın.

5-) Tanıdık bir avukat bulup bu olayları danışın, nasıl bir dava açabileceğinizi bu işi en masrafsız nasıl halledebileceğinizi görüşün. Ardından hiç bir sonuç alamamışsanız davanızı açın. Hosting firması türkiyede olduğundan ip bilgileri vs paylaşmak zorundalar böylece sitenin sahibi bulunur ve davaya dahil edilir. Büyük ihtimalle karşınıza 18 yaşından küçük birisi çıkabilir ailesi onun adına özür diler vaz geçmenizi ister vs. Asla vazgeçmeyin zararınızın tazmin edilmesini isteyin. Eğer vazgeçerseniz kişi aynı şeyleri yapmaya devam eder.