İŞ ALIMI: AÇIK
EDİT: 01.09.2017
MULTİ KONU: ***
[CENTER]
[/CENTER]
[INDENT]
MOmerAlpi - Arkadaştan Hizmet Alındı Gayet Hızlı Pratik "Sabırlı" , Başarılı ve GÜVENİLİR Ödeme İş Öncesi Gönderilmiş Olup Zamanında Teslim Alınmış ve İstenilen Revizeleri Red Etmeden Gerçekleştirmiş Arkadaştır Kesinlikle WM aracında Uygun Fiyat Ve Kalite Arıyorsanız Tercih Etmekle Beraber DÜŞÜNMEDEN GÖZÜNÜZ KAPALI proje Emanet Edebilirsiniz. ve Projemiz Devam Etmektedir. Ellerine Sağlık.
Arkadaşa iş verildi zamanında teslim edildi. Saygılı ve işinin ehli bir arkadaş. Çalışmak isteyen arkadaşlar sıkıntısız çalışa bilirler :)
Günlerdir uğraştığım sorunu 10 dakika içinde halletti gerçekten hakkını veriyor hiç düşünmeden işlerinizi yaptırabilirsiniz.
Arkadaş yeterince hızlı ve yetenekli tereddütsüz yaptırabilirsiniz :)
Bu arkadaşımızı Web site işleri ile uraşırken tanıştım. toplam 4 yıl oldu. Şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Html-Css oldukça iyi bir bilgiye sahip. %100 Refaransım...
iş verildi ve teslim alındı başarılı bir arkadaş tavsiye ederim.
siteme işlem yaptırdım, sabırlı bir arkadaş
Arkadaş sorunu çözene kadar usanmadan bıkmadan yardım etti işinin ehlisi bir arkadaş.
Bir zamanlar kendisi ile çalıştım ve çok memnun oldum blogger konusunda gerçektende bilgili.
Websitenin mobil sorunları ve diğer hatalar vardı arkadaş kısa bir süre içinde hepsini çözdü, aldığı paranın hakkını veriyor tecrübeli bir arkadaş tavsiye edlir.
Gerçekten işin ehli bir arkadaş hiç bekletmeden sorunumuzu hemen çözdü.
Gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.
Gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.
[/INDENT]