Nurçin'in bu temiz ve net yorumu üzerine varmı eklemek isteyen?

Önceden de söylemiştim şimdide söylüyorum. Nurçin arkadaşımızın hedeflerinden şaşmadığı sürece çok başarılı olacağına inanıyorum. Umarım yakılmam.

Facebook'a gelecek olursak; her ne kadar birçok kişi facebook'u sevmiyoruz vs. deselerde hatta haklarında "Facebook'un Türkiye'de kapatılması için çalışıyorlar, bunu başaracaklar" gibi başlıklarla büyük gazete ve televizyonlarda haberleri yapılan örgüt / grup / platformlar olsa da unutmayın; O kişiler bile bu örgütlenmeyi facebook üzerinden yapıyorlar. Hatta o kadarına ki bu tür haberlerin içeriğinin birçoğunda bize destek vermek için "fb.com/hebelehübele 'yi beğenin paylaşın!" gibi cümleler görmek mümkün. O yüzden başarılı projeler yapmak için bende uzun ve ayrıntılı planlamanın yanında birde rakipleri iyi tanımak, iyi analiz etmek ve farklı ama gerçekten farklı şeyler sunmak gerekli.

"Facebook'un bu devasa büyümesini yakalayacak bir proje Türkiye'den çıkar mı?" diye kendime soracak olursam direk "hayır" cevabını verebiliyorum. Zira emin olun Türkiye'de web projelerinin destek görmezi imkansızın bir adım arkasında. (şu an için ve önümüzdeki uzun bir müddet)