Öncelikle boş ideoloji olayına katılmıyorum. Neye göre kime göre? Bana göre de sizin ideolojiniz boş. Ben Allah'a küfür duymadım. Eden yok mudur? İllaki vardır. Ancak bunu ordaki bütün insanlara mal edemezsiniz. PKK'yı HDP yönlendiriyor ise yanlış. HDP'nin PKK üzerindeki nüfuzu tahmin ettiğinizden çok daha az. HDP'nin bu eylemleri düzenlediğine gerçekten siz inanıyor musunuz? Bu adamlar bu kadar gerizekalı mı? Böyle bir eylem içerisine girip batıda kendilerine oluşan sempatiyi sıfırlasınlar. Olaya bu kadar nefretle taraflı bakmayın. HDP PKK'dan tamamen ayrıdır bunu iddia etmiyorum, ancak emirleri HDP veriyor demek çok yüksekten uçmak.
Korktu hükümet safına geçti demişsiniz bazı sanatçılar için. Bu nasıl bir hükümettir ki sanatçısını korkutup kendi safına geçiriyor. Gezi'de olan gencecik çocuklara oldu. Siz onlar için de şehitlere gösterdiğiniz hassasiyeti gösteriyor musunuz? Devlet gencini öldürdüğünde aynı tepkiyi veriyor musunuz? Bu da yanlıştır diyor musunuz?
Korktu hükümet safına geçti demişsiniz bazı sanatçılar için. Bu nasıl bir hükümettir ki sanatçısını korkutup kendi safına geçiriyor. Gezi'de olan gencecik çocuklara oldu. Siz onlar için de şehitlere gösterdiğiniz hassasiyeti gösteriyor musunuz? Devlet gencini öldürdüğünde aynı tepkiyi veriyor musunuz? Bu da yanlıştır diyor musunuz?
Herkes küfrediyor demedim, görmüyorsunuz diye tepki gösterdim. Eyleme karşı çıkma sebeplerimden biri bu.
Chp örneğindeki gibi açıklamada barış istediklerini ve bu tür eylemlere destek vermediklerini söylüyorlar ama icraatler hiç de bunu göstermiyor.
Kendi kendilerine yapıyorlar ne yapıyorlarsa takipçi/para kaybederim korkusuyla. Bu tür bir işin içine giren yürekli olsun söylediğinin arkasında dursun bir zahmet.
Berkin Elvan gibilerin ölümünde devlet de suçludur ancak onları ölüme sürükleyenler nerede? Neden hesap vermiyor hatta suçu üzerlerine bile alınmayıp sürekli devleti hedef gösteriyor. Sen beni vicdansız sandın heralde? Allah rahmet eylesin, muhtemelen kim için ne yaptığını bile bilmeyen bir çocuk öldü.
Açıkça söyleyeyim; Berkin Elvan'ı eyleme çağıranlar da hesap vermeli!
@LikeSend sana terörist ya da benzeri bir laf etmedim sadece kullandığın cümleler art niyetli insanları aklamaya yönelikti dikkat etmeni söyledim. Ayrıca her siyasi açıklamanın doğruluğuna inanıyor musun?
Demek istediğim tabii ki öyle değilsiniz ama aynı olayların içine girmeniz bir sorundur.
Ben Kahramanmaraşlı olduğum için ayrımcılığa uğramış biriyim. Kimseyi aynı kefeye koyarak yargılama yapmam çünkü aynı sıkıntıyı kendim yaşadım. Bunu kimseye yaşatmak istemem. Senden fazla Kürt ve Alevi tanıyorum çünkü yıllardır içlerinde yaşıyorum çoğuyla Türk ve Sünni arkadaşlarımdan daha samimiyim. Bizi ısrarla ayırmaya çalıştıklarını biliyorum. Hac'dan dönen vatandaşların Kürtler hakkındaki düşüncelerini biliyorum. Benim derdim çıt sesinde ortaya çıkıp hemen eylem hazırlığı yapanlarla!
Hükümet halkın sözünü dinlemiyorsa eğer dinletmenin de yolları vardır. Yakıp yıkmaya kalkarsan emelin ne olursa olsun benden destek göremezsin.