brown adlı üyeden alıntı

İmza sayısı giderek artıyor. Umarım bir şeyler başarılır.

Ek Olarak:

Kalkmaması da sizin gibiler yüzünden değil mi zaten ? Bir şey değişmez deyip boyun eğenler ?

bende diyordum nerde bu Mr.muhalefet mesajlarımı kontrol edip nerden laf soksam diye mi arıyorsunuz :D boyun eğmek le bir alakası yok firma politikası ile alakası var ek olarak bunu düzenleyen arkadaş kısaltma servislerinden tut, kendi websitesine hit çekme peşinde ki çoğu firma ************* dahilinde çalışıyor bazılarıda genel olarak bağlı olsa da politika olarak bağlı değil istediğiniz kadar imza toplayın, istediğiniz kadar şikayet edin, istediğiniz kadar sokağa çıkın tomalarla karşılaşın istediğiniz olmayacak belki insan haklarına giderseniz hükümete para cezası kesilir ama yapar mı muamma , akk kaldırma diye bir şeyi yapmazlar çünkü bu işten para kazanıyorlar daha büyük akk kampanyası için daha fazla para istiyorlar yada hız düşümüne yönelik nitro servisleri veriyorlar sence bırakırlar mı ? açıkçası ben akk politikası ve hız düşümü olmayan bir firmadan alıyorum , 100 mbitim var ve 100 tl veriyorum gayet memnunum ama arkadaşlar için imza attım nedeni ise onları düşündüğümdendir saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklarsamnız sevinirim size harcıyacak fazla vaktim yok çocuk gibi davranıyorsunuz derdim fakat yaşınız itibariyle öyle olduğunuzu biliyorum