-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhabalar WM Aracı sakinleri.
Yaklaşık 3-4 ay önce açmış olduğum bir film sitem var. Siteye her gün özgün konu ekliyorum, filmleri embed olarak alıp sitemde paylaşıyorum. Her eklediğim filmi google gibi getir dedikten sonra sosyal paylaşım sitelerinde paylaşıyorum. Siteye link alımı, tanıtım yazısı alımları vs. yaptım kısacası çok emek verdim sitenin tasarımıyla da uğraştım bayağı emek verdim para da harcadım fakat bir türlü siteyi hitlendiremedim.
Kısacası dostlar, siteye çok fazla emek verdim fakat karşılığını alamadığımı düşünüyorum hala artık bıkkınlık geldi bu durumdan siteyi de satıp emeklerime kıymak istemiyorum. Bunun için değerli WM Aracı üyeleri arasında bilgi verebilecek bir çok insan olduğunu düşündüğüm için buraya böyle bir konu açmak istedim. Okumamı istediğiniz yerli yabancı (mümkünse ingilizce) veya kendi tecrübelerinizi aktarabilirseniz şayet, çok minnettar olurum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
2 3 Ayda Aslında Daha Güzel Biryerlere Gelebilirdi Benimde Aklımda Böyle Proje Var Kısacası Sunu Diyeyim Bu Tasarımı Kullanmanızı Tavsiye Etmem Bir Çok Sitede Mevcut Ve Artık Hiç Hoş Gelmiyor Özel Tasarımlar Yaptırabilirsiniz Editlenmiş Sadece Onun Dısında Özgün Eklemen Google Ve Seo İçinde Çok İyi Başarılar Dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1. google gibi getir yapmayı bırak günde bir kere ping at
2. 2-3 kelimeye iyi sitelerden (forum) 2 günde bir link ver
3.Araştır ve en çok hit yapan filmleri bul o filmlere link ver
1 ay böyle devam et %99 yükseleceksin
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
Tasarımla vs. uğraşmayın. Eklediğiniz filmler en güncel olanlar olsun. Filme özel tanıtım yazısı alın. Youtube backlink ile destek verin, fragmanlar sizin uploadınız olsun. Oyuncak Hikayesi 2'yi eklemenin ona tanıtım yazısı almanın hiçbir faydası olmaz. Bunun yerine Hızlı ve Öfkeli 7 gibi son düşen filmlere tanıtım yazısı ile destek çıkın.