-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Merhaba, öncelikle sitemdeki tek hata Temamın başlıklarda h1 kullanması. Bunun hata oldugunu söylemişti bir abim. Bu aklınızda olsun, bunu bu aksam düzeltmeyi planlıyorum bu arada. Bu sorun aklınızda olsun az sonrasoracagım soruda etkisi olurmu diye..
1- Sitem daha 5 günlük. Site içi seo full, dediğim ayar dışında. Site dışı seo kısmındada çalışıyorum, sitemin anasayfası değilde makalelerime yönlendirme yapıyorum %80.
Makalelerim 1000 2000 kelime, TAMAMEN ÖZGÜN.
Sitem kullanıcı odaklı, kesinlikle kullanıcıyı sıkmaz. Ve görselliği güçlü bir blog.
Şimdi sorum: Makalelerimi yazalı 3 gün oluyor.En önemli makalelerimi googlede aratıyorum, çook geride çıkıyorlar. Hele bir tanesi 100.sıradan hepten kaybolmuş, dün vardı bu gün yok. En ezik blog benim makalemden çok çok önde. Makalenin kelime optimizasyonu ve seosu %100.
Neden böyle oluyor? En ezik site dediğim sitenin adam akıllı backlinki yoktur, domaini bile akfkgkhkggk falandı. 5.sayfadaydı, ben 10.sayfadayım.
NEDEN BÖYLE OLUYOR, UZMAN BİRİSİ DETAYLI BİLGİ VE ÇÖZÜM İLETEBİLİRMİ ÇOKK TEŞEKKÜR EDERİM .
KaganUslu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Merhaba özel mesaj atarsanız sorununuzu çözmek için yazılmış makaleleri gönderirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
pm attım hocam gelmediyse siz atarsanız sevinirim sayfa yüklenmedi galiba
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Seodan daha önemli bir şey var. "Ziyaretçi". Blogunuz daha yeni ziyaretçi gelmedikçe isterseniz 1000000 kelime kullanarak full + full seolu makale yazın farketmez. Eğer önemli olan içerik uzunluğu ve seo olsaydı saçma sapan siteler ilk sıralarda çıkmazdı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Makalem yayınlandığı gibi 40 50 ziyaretçi alıyor. face sayfası var blogumun. üyeleri takip ediyor sürekli. iyimidir? direct olarak geliyorlar ama
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum 5 günlük sitenin yazılarını 1.sırada çıkmasını beklemiyorsun herhalde?
Biz aylarca uğraşıyoruz Google amca bizi sevsin diye.
Sen daha başından kaybediyorsun, acele ediyorsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Özgünse yükselir tabi ki. Sitenin sitemap'ını yollayıp yeni yazı yazdığında pinglet gerisini google halleder.