TheThanatos adlı üyeden alıntı
http://drkfilm.renklitema.com/ hocam şu temayı öneririm fazla bilinmeyen bir tema fiyatıda uygun.Ben bu temayı almalısın bence :) çok hoş be hocam sitenin itibarını ziyaretçi gözünde yükseltirsin.
Ve hocam çok bilinmeyen ancak başa oturduğunda da hatrı sayılır hit gönderecek filmlere odaklanmak daha mantıklı geliyor bana sonuçta rekabet az olacak ve başlara çıkmanız daha olası olacak.
Şuda var hocam verilen hizmetin kalitesi çok önemli, mesela sitede bir kaç filme girdim sadece fragman çıktı karşıma ziyaretçin olsam hiç durmam çıkardım. Ama aradığımı bulursam (mesela google'a x filmi türkçe dublaj tek parça izle yazdım, sitene girdim hem tek parça hem türkçe ben senin sitenden çıkmam arkadaş hatta diğer filmlere de bakarım kalite aynıysa, başka bir zamanda film izleyeceğim an ilk senin sitenden izlemeye gayret gösteririm) yani ziyaretçiye beklediğini vermelisin film izle yazıp sadece fragman koyarsan itibar kaybı yaşarsın :)
Mesela afişleride kendin tasarlayabilirsin iki üç afişi birleştirerek oluşturacagın afişler ziyaretçide farklılık uyandıracak ve istem dışı akılda kalıcılık olacaktır. (Örnek olarak kendi yaptığım afişi gösterebilirm )
Benden bu kadar hocam profesyonel değilim sadece bu işlerden biraz anlayan bir ziyaretçi olarak yorumladım faydalı olabildiysem ne mutlu bana iyi geceler :)