lostyazilim
tr.link

SGK Doğum yardım parası nasıl alınır?

3 Mesajlar 516 Okunma
acebozum
tr.link

exp1239 exp1239 Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilgisayar Proğramcılığı
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad Ş** G**
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 57 / 55
  • Ticaret 7, (%100)
ARKADAŞLAR SİTE TANITIM AMAÇLI DEĞİLDİR! SADECE HİT ARTIRMAK AMAÇLIDIR.SİTE DEĞİL KONU TANITILIYOR!
''Bilgiyi Çinde bile olsa arayınız'':o
SGK Doğum Yardım Parası Nasıl Alınır ? Çocuk Yardım parası nasıl alınır ? Çocuk yardım parası ne kadar ? Kaç TL ?

Doğum yardım parası başvurusu ? tüm sorularının cevapları haberimizde.

Öncelikle Haziran Ayında başlatılmış olan bu uygulama ailelere doğmuş çocuklara standart iyi kalitede bakmaları için ödenen ücrettir.Çocuk sayısına göre ücret alımı değişmektedir.İlk maaş haziranda alınmıştı ve doğum yardım sırasında kuyruklar oluşmuştu.Doğum yardım parası,çocuk yardım parası başvuru formu,çocuk yardımından ne kadar alırım ?

Doğum parası geçen ay başlatıldı. Doğum yapan anneye devleten 1.çocuk için 300, 2.çocuk için 400 ve 3.çocuk için 600 tl doğum parası ödenecek.. İşte detaylar…

Yanlış anlaşılan bir bilgi şu şekilde ; Yardım için 1. çocukta 300 TL alan aileye 2.Çocukları olunca 400 TL vermeye başlanmayacak.400 TL birinci çocuğun parasının üzerine ekleniyor yani = 700 Oluyor.

Kimlik Paylaşımı Sistemi’nde yer alan nüfus kayıtları esas alınacak. Örneğin 3 çocuk yapan bir anne 1300 tl doğum parası almış olacak…
BAŞVURU NASIL YAPILACAK ?
Bu linkteki başvuru formunu indirin TIKLA
Doğum yardımından yararlanmak isteyen vatandaşlar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlükleri, Sosyal Hizmet Merkezleri ve yurt dışındaki konsolosluklara başvurabilecek. Kamuda çalışanlar kurumlarına başvuracak.

googleasistan

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Konuda merak ettiğim sizin de sorduğunuz gibi nasıl alíım sorusunun cevabını aradım ancak icerikte sormanıza ragmen bulamadim. Hit amaçlı bir yazı soylediginiz gibi maalesef.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

exp1239 exp1239 Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilgisayar Proğramcılığı
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad Ş** G**
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 57 / 55
  • Ticaret 7, (%100)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Konuda merak ettiğim sizin de sorduğunuz gibi nasıl alíım sorusunun cevabını aradım ancak icerikte sormanıza ragmen bulamadim. Hit amaçlı bir yazı soylediginiz gibi maalesef.

Güncelledim arkadaşım . Normalde web sitesinde yazıyor fakat buraya yazarken fark etmemişim . kusura bakmamıssındır inş.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al