baştan beri ben olduğumu bilmiyordun dimi :D ama ben biliyordum ama kısacası nasıl bi ülkede yaşadığını biliyorsun bu tarz şeylerin olası olmadı bir ülkedeyiz bunun olması için baştan sona değişmek lazım, fakat halk bunun bilincinde değil ki hala devam ediyor, mayına basan şehidin bi protezi için evini elinden almaya çalışan normalde ücretsiz olması gerekirken , işçiye emektara verilen önem , engelliye verilen önem, kadınımıza , bu tarz şeyler bile ne kadar önemli o kadar çok imza, şikayet, yürüyüş varki bunların çoğu göz ardı ediliyor baştakilerin suçu, bizde korku politikası var devlet halkı korkuttumu olay bitti ama halk devleti korkuttumu o iş hemen olur yada seçim vaadi olur ülkemizde işler böyle yürüyor eğer işlerine gelmezse o yürüyüş teröre bağlanır, yani her şeyin daha iyi olması için yöneticilerin iyi olması lazım , devletin bu tarz şeyleri yapması lazım zaten yurt dışındaki katı ana yasa ve insana hatta hayvana verilen önem maalesef bizde yok
Bilsem daha dikkat ederim :D Haklısın bizim ülke pek de ileri değil bu tarz konularda. 3. dünya ülkesi konumundayız. Ama bi umut işte çok çekiyoruz bu AKK'den.
Ek Olarak: Yalnız bir şey yeni dikkatimi çekti kampanya ile ilgili eleştirilerin hiçbirine cevap verilmemiş. Bu çok saçma. Siz daha kendinizi savunamazsanız nasıl başarıya ulaşalım ?