"Konya cam balkon" gibi 3 değişkenli ve kolay bir tag de 12. sırada olduğun için sevinmemelisin.

1) Konya olacak (konya dışındakiler elendi)
2) Cam olacak (bu sektör dışındakiler elendi)
3) Balkon olacak (sektörün balkonla ilgilenmeyen kişileri elendi)

Zaten geriye kaç site kaldı ? :D

yigit590 adlı üyeden alıntı

Ayriyeten her gün farklı bir e posta hesabıyla wordpress açıyorum bu wordpresslerin alan adına uygun tag ve keywords giriyorum ve bu wordpresslerden ana siteme link veriyorum. şuanda 45 tane wordpress açtım bunun faydası olur mu ?

Bak şimdi bi kere bu kendi bacağına bazuka sıkmaktan zerre kadar farkı olmayan bir şey. Google bunları direk anlar. Boş, yeni açılmış, pr siz, içeriksiz bir siteden link almak avantaj getirmeyeceği gibi büyük dezavantaj getirir.

O hit olayına girmiyorum bile arkadaşlar bahsetmiş zaten.

Üçüncüsü her gün belli yerlerden (tumblr, flicker vs. vs.) robot gibi sadece 1 er tane link paylaşımı olması pek verimli bir şey değil.

Bu işte önemli olan istikrardır.

Onların hepsini yapacağına sadece twitter da paylaş ya da g+ da paylaş daha yeğdir. Hani hepsinde düzenli olarak gün içinde 15-20 paylaşım yaparsan (periyodik olmayacak dağınık şekilde) verimli olur. Ama böyle hepsine her gün gir paylaş çık, pek verimli olmaz.

---

Google da yükselmek için öncelikle sitemap çok önemli bu konuda durumun nedir bilmiyorum.

İkinci olarak organik hit. Twitter, facebook, g+ gibi yerlerden alacağın hitler oldukça katkı sağlar. Adres çubuguna sitenin adını girerek giriş yapan hitler çöp değerindedir.

Üçüncü olarak siteni öyle özgün dizayn et ki sen de yazılı bulunan şey hiç bir cam balkon sitesinde yazılı bulunmasın.

Bu şekilde ilerlersen daha sağlıklı yükselirsin. Özellikle o wordpress olayını yapmaya devam edersen 9-8 e kadar yükselip ardında kendini bir anda 3. sayfada bulabilirsin.