Hocam yaşıma göre çok olgun bi kişiliğim var, yani şaka gibi değildi, ben şimdiden para biriktirmeye başlamıştım, ilerde ona rahat ettireyim diye, artık bu paralarla domain host alacağım sanırım :S

Ek Olarak:

omerenes adlı üyeden alıntı

Hocam Allah sabır versin ama 2.5 yıllık güzel giden ilişkinin birden bitmesi o ilişkiyi bence tamamen bitirmez.O yüzden bi yolunu aramalısınız diye düşünüyorum.

Not:Tüm yazıyı kalın yazmak yasak.

Gururda var tabi, 2 gündür yalvarıcam neredeyse, ama bu kadar yeter, cevap bile vermiyo zaten.
Uyarı için teşkkürler

Ek Olarak:

EnderGrafik adlı üyeden alıntı

[QUOTE=ugurciftci;1462364][QUOTE=EnderGrafik;1462356]Geçmiş olsun demek istiyorum ama geçmez, açık ve net. Güzel bir iş bulup konuşmanı tavsiye ederim. Yaşın 17 galiba, bizim sektörde mesleğe genelde 24 25 yaşlarında başlanıyor ki çoğu iş böyledir (Okursanız tabii) Böyle sudan sebepler gerçekci değil, gurur yapmadan konuşmak lazım[/QUOTE]

Ya abi gözünü seveyim daha 17 yaşındayım ne işi bu, ayıptır söylemesi ailevi yönden maddi durum iyi olduğu için babamlar çalışmam için hiç bişey yapmadı böyle gitti, ben ona hiç bi şekilde para sıkıntısıda çektirmedim, neden böyle oldu bilmiyorum bütün hevesim kaçtı :S[/QUOTE]

Şimdi buna geçer diyenler var. Bizde yaşadık onları. 10 gün flört ettiğin birini 2 günde unutursun. 2.5 sene diyorsun.. Gerçekten aşık birisi 40 yıl geçsede unutamaz, buna inanır bunu söylerim. Maddi durum değil bence sebep, kılıf uydurmuş. Muhtemelen olay farklıdır ama bilemiyorum

Aynen dediğin gibi olacak abi, hayatımı boşu boşuna zehir edececek, ne yapsam hiç bilmiyorum evin içinde bi oraya bi buraya gidiyorum, telefon dibimden ayrılmıyo, yüzüklerimiz parmağımda kıyamıyorumda atmaya ( altındaki yazı hatrına )